Hej en snabbis!

Slängde mig precis framför kameran en snabbis (därav den konstiga posen) för jag håller på att plåta en grej idag samt rodda inför ett större fotojobb på måndag och jag tänkte att jag tar en bild av mig själv i roddarkläder. Byxor, blåskjorta och hög hästsvans. Denna typ av arbetsdagar hör till mina absoluta favoriter – fast det finns nog inget som gör mig lika trött. Oh, well. Bara att köra på. Hej så länge.

Andra blå arbetskläder…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

65 kommentarer på “Hej en snabbis!”

 1. Va fin du är! 🙂 Pluggar matte idag, för fullt. Det är något som jag blir helt slut av. Min hjärna kokar, typ.

 2. Du är så fin! Jag gillar min egen figur mer nu än nånsin tack vare dig! Clara for President! 🙂

 3. Vilken fin färg du har på håret! Vad heter färgen och märket (för jag gissar att det är färgat eller?)

  1. Ja det är färgat. Jag vet inte vad färgen heter – det enklaste är om du tar med bilden till en frisör och köper färg /färgar håret där så kan de hjälpa dig till rätt nyans =)

 4. Hejsan Clara!

  Jag vill bara berätta att du inspirerar mig och jag försöker hålla koll på sophantering och annat som hjälper naturen – om inget annat för mitt barnbarn.

  Däremot hittar jag aldrig något på second-hand. Jag blir nästan lite olustig av alla taskiga onaturliga material som är oftast förekommande. Fast skam den som ger sig, på lördag tar jag tåget till nästan stad och där har de tre second-hand-butiker och jag hoppas på en fin klänning som passar mig (din svart-prickiga i inlägget inunder var snygg som tusan).

  Kram,
  Eva

 5. Undrar bara vad Cath Kidston grejen är i bakgrunden? Har en kompis som älskar hennes saker och har själv fått en av hennes kalendrar i julklapp 🙂

 6. Oj! Jag efterslyste igår en bild från vardagen och det var snabbt. Coolt!…hade min son sagt. Du är så fin vad sjutton du än har på dig.

 7. meh hallå, vart e brallerna ifrån? är det second hand eller nåt? står inte ut i annat än högmidjade byxor men de är så svåra att hitta.

  1. Cubus har byxor med höga midjor i alla möjliga färger. Skulle inte bli förvånad om det är där Clara köpt sina, vet dock inte om de bara har för späda kvinnor eller även för dem med lite bredare lår. Tror förresten att de flesta butiker har byxor med riktigt höga midjor i sina vårkollektioner 🙂

   1. najs, tack sara! jag är storrövad så jag brukar handla högmidjade jeans på kappahl men de är inte så värst snygga i benen och färgar av sig som sjutton. ska hålla utkik efter nytt i vår.

 8. Ett tips för de som letar byxor som är höga i midjan; Vero Moda brukar ha en modell som är väldigt hög, i olika färger och med dragkedja i ryggen. Så billiga att man kan köpa flera, jag har fyra 😛

 9. Asså gud va vacker du är!! När jag blir mamma någon dag så vill jag också vara sådär härlig och chick!

 10. Lite Marilyn Monroe över denna! Kanske tidsandan eller sensualiteten eller det “ärtiga”. Mycket söt är du i alla fall. Det som är enkelt, naturligt och vardagligt är oftast det vackraste. Och du ger alltid ett så naturligt och jordnära intryck, både på TV och på bild.

 11. Vad snygg du är! Är så imponerad att du orkar fixa dig när du jobbar hemma. Jag pluggar distans och fy som jag ser ut. Mjukisar och så bekvämt som möjligt. Hur gör man för att inte allt ska kännas obekvämt och för att orka fixa sig när ingen ändå ska se dig? Fasor från en som dessutom snart flyttar ut till hästarna på landet..!

 12. Vad konstigt det känns att se dig i byxor, det är nog första gången ! Lika fin som alltid dock, snyggt med två blåa plagg !

 13. Vad snygg du är ! :). Läste förresten nyss boken med bröstcancer som du är med och skriver i. Bra skrivet ! Kram

 14. För att en blogg ska bli riktigt intressant, ska det också vara roliga och varierande kommentarer. Här är de till förväxling lika när de gäller bilder av Clara själv. Intressanta blir de först när Clara själv är en aning kontroversiell i det hon skriver. Det föredrar jag absolut.

  1. Håller med! Tycker det känns väldigt ytligt att i kommentar efter kommentar kommentera hur snygga ben, bröst och kurvor Clara har. För att inte tala om hur vacker hon är. Det blir nästan lite löjligt med denna utseendefixering. Fast det kanske är den bekräftelsen som Clara själv söker och vill ha, eftersom hon lägger ut den typer av bilder där hon exempelvis zoomat in brösten? (inlägget med prickiga klänningen)

   Nej outfit-bilderna känns bara fåniga. Jag giller ryter ifrån inläggen bättre! De är det liksom lite mer djup i. 🙂

  2. “för att en blogg ska bli intressant”! clara började sin bana med mycket fler outfitbilder än nu, och har inspirerat många till ett alternativt mode. det är klart att ett mer textrikt inlägg genererar kommentarer med mer text, eller nåt, men please. det här tycker jag var en konstig kommentar.

   1. En del vill ha det ena vissa det andra. Clara vill väl leverera (sånt som hon känner att hon kan stå för naturligtvis) för att kunna ha kvar så många läsare som möjligt. Att kvinnor använder sitt utseende för att stärka sitt varumärke är väl inget nytt? Claras blogg har ju blivit enormt framgångsrik så jag antar att “hon vet vad hon gör”, det har ju uppenbarligen funkat!

    1. (Alltså jag menade Clars vill väl leverera lite av varje (av det som är “hon”) för att få så många av sina läsare som möjligt nöjda, och självklart kan man inte gilla alla inlägg lika mycket när man läser en blogg med ett så varierat innehåll. Stör det för mycket får man kanske hitta en mer ensidig blogg att läsa?)

 15. Hej Clara!
  Tack för bloggen och ditt arbete med att påverka dina läsare och de du möter att bli mer gröna. Vill tipsa om ett klipp jag snubblade på. Ett viktigt klipp om miljö och bristen på moral när det kommer till hur vi lever och förbrukar jorden. Väldigt hands on, skrämmande men så himla viktigt att information når ut och att vi på allvar börjar kämpa nu. Inte sen. Om inte för vår skull så för barnens.

  http://urplay.se/Produkter/175339-UR-Samtiden-Forskning-i-vast-Du-jag-och-klimatmoralen

  Tack ännu en gång för en bra blogg.

 16. Halloj, varför vill många kvinnor visa klykan? Jag bara funderar, tyvärr har jag inte så mycket klyka att visa, men man kan ju alltid pusha upp dem med rätt BH:)

 17. Tjena,

  Toppen bild, verkligen som om det vore stylat och inte bara “slängd” framför kameran alltså!

  Hade 2 frågor… Du har tidigare nämnt det där med att vara oberoende, tex det med att ni köpte hus ni hade råd med, och inte spenderar pengar ni inte har. Jag vill likadant, men jag undrar hur fick ni råd till första början med hus? Sparpengar? Hatar att hyra och inte få ändra på något, och att man dessutom pissar bort pengar. Att köpa käns som en bra investering men att ha ett stort lån att göra det känns inte bra heller – man är beroende av jobbet att betala av lånet och har ingen frihet att säga nej eller byta jobb lika enkelt utan risker – och eftersom detta var just ditt tankesätt så undrade jag hur ni gjorde det!

  Sedan så undrar jag hur du visste vad du ville jobba med, hur blev det som det blev. Först, och den mest problematiska delen för min del, hur blev idén till, bollade du idéer med någon och kom på vad du ville göra? Hur fick du till de första stegen när du bestämt dig? När det skulle bli av, satt du hemma en kväll och tänkte, nu säger jag upp mig och imorgon startar jag mitt företag? För någon slags kund eller projekt måste ju nästan finnas till innan man bestämmer sig eller?

  Läste en artikel att största hindret att göra karriär är just att veta vad man vill jobba med – för innan man vet det kan man inte vara lika målinriktad (logiskt…)

  Jag vet att jag är ambitiös och vill mycket, met vet inte riktigt med vad! Man har hela världen att vraka sig i, men så vet man inte vart… men jag tror det också har med pressen att göra att man inte bara kan “pröva på” lite här och var eftersom man ändå måste tjäna pengar att leva, så innan man rycker upp och byter riktning så måste man ju ändå ha en idé av vad man intresserar sig av. (kanske annorlunda om man startar eget men annars måste man ju ha bra referenser osv från tidigare jobb)

  Så, därför skulle det vara kul att höra dina tankar om detta, och hur det gick till för dig – men jag vet inte om folk inte berättar detta för det är för personligt (men man kan ju alltid fråga).

  mvh

 18. Du passar alldeles ypperligt i byxor också ju! Piffig jobbutstyrsel för övrigt.
  Ps. Jag fick nyss din bok Vintagepimp och Hemmafix av min pojkvän, och den är såsåsåsååå bra. Den är min mysbok number 1.