Arbetsdagen

Idag var det extra skönt att jobba hemma. Snön vräkte ner från himlen och blåsten kröp in under jackan på morgonpromenaden. Och så har jag bara fått sitta vid köksbordet och arbeta. Besvarat mail, gjort en film till min youtubekanal och lite annat smått och gott. Och här sitter jag och posar med dator. Tittar man länge på bilden ser det ut som en främmande klo har placerats på min ena axel…

Jag har redigerat bilder till ett jobb också. Och druckit otaliga te och kaffekoppar.

Är så glad för att jag har några av mina närmsta vänner som kollegor. Först pratade jag en lång stund med Anna, sedan ringde Erica och därefter surrade jag med Annakarin. Om jobb såklart – men också sådant där trivsamt småputtrigt som jag annars går miste om när jag inte har arbetskompisar. Är så glad att jag faktiskt inte bara jobbar själv längre.

En dag på jobbet i Stockholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Arbetsdagen”

 1. Mysigt och väldigt effektivt tänker jag. En slipper ju restid
  till exempel. Jag jobbar hemifrån ibland men då är jag aldrig så där uppklädd – snarare går jag omkring i underställ och oborstat hår….

  1. haha, det är inte jag heller. Jag är bara så snofsig för att jag gjort en youtubefilm idag =)

 2. Alltså jag måste bara säga – jag tycker du är så modig och bra! Så härligt med en ung kvinna utan behov av att trampa andra på tårna, utan som istället lyfter fram andra kvinnor (och män). Det inspirerar mig att du står för den du är. Jag är på många sätt olik dig, tycker olika ibland också, men finner ändå inspiration på din blogg. Och din nya sida har blivit ett verkligt lyft!

 3. Jag driver företag ihop med mina föräldrar och träffar bara dem och inga andra ungefär 90 % av min arbetstid, så jag förstår dig precis! För mig betyder er väldigt mycket att kunna hålla kontakt med mina kompisar via sociala medier, älskar Facebook messenger och Snapchat. Och att någon gång ibland kunna slå en pling till en “jobbarkompis” (någon samarbetspartner precis som du har Erica och Annakarin) och spy galla över någon kund som betett sig grisigt…eller över något korkat som mina kära föräldrar gjort men som jag ju inte kan säga till dem!

  En helt annan fråga: vad filmar du med? 🙂

 4. men så mysigt. verkligen perfekta dagen för hemmajobb. Så glad för din skull också att du hittat en jobbsituation som passar bättre, hurra 🙂

 5. Hej Clara!
  Jag gillar dig väldigt mycket och läser din kloka blogg.
  Blir nyfiken på varför du skriver att Loreen försöker vara svår i R:s brygga? Gillar Loreen och jag måste säga att hon gjorde ett bra intryck i programmet. Helt osminkad och öppen med att hon fick ta hand om sina småsyskon i flera år. Är det att spela svår..? Min man tyckte också hon var svår:) Inte jag. Har så mkt svårare för David H.
  Låt Loreen vara Loreen och stötta kvinnor i allt!
  Kram A

  1. Jag håller med! Hon kanske är så som person. Tycker inte bara för att man är känd att måste vara en Tilde de Paula-typ och babbla på om allt. Gillar när personer är sig själva.

 6. oj vad snygg du är när du jobbar hemma 🙂
  Själv sitter jag med håret i en tofs, morgonrock, flanellpyjamas och osminkad. Överläppen är dessutom helt pipplig efter att jag förra veckan tänkte “har jag inte lite mustasch” och vaxade överläppen… never again säger jag bara. Haha
  Tur man inte har videomöten när man jobbar hemifrån 🙂

 7. Jag har aldrig lyssnat på någon poddcast, bara läst om bloggare som tipsar och liknande. Men när jag läser om era lyssnares reaktioner så blir jag verkligen nyfiken. Tänk om jag skulle ta mig i kragen …? Något att ha på medan man gör egen mandelmassa och bakar egna semlor eftersom det inte finns i Spanien, kanske!

  Bakningen står på min mentala agenda i morgon. Gör jag det blir jag ju poppis hemma. Ska bara få tummen ur …