En dag på jobbet

r036A9383

Åh, måndag. Vilken himla lång dag det var. Morgonen började i Stockholm med ett väldigt hedrande uppdrag. Expressen har ett talangprogram för sina anställda som under ett år får delta i workshops och lyssna på föreläsningar. I måndags var jag inbjuden att tala på just en sådan. Jag fick berätta om hur jag arbetat med mitt varumärke och byggt mitt företag. En himla trevlig timme!

r036A9336

Hög klar luft och finaste fasaden.

r036A9368

Sedan ruschade jag vidare. Jag skulle nämligen till UNICEFs kontor och planera ett projekt vi ska göra ihop om en vecka ungefär. Sicken ynnest att få samarbeta med dem.

r036A9349

Efteråt krokade jag arm med Erica och gick till Riddarholmen och träffade förläggaren för att prata om vårt nya gemensamma projekt. Peppigt möte.

r036A9401

Sedan rusade jag till hotellet Miss Clara för där skulle vi plåta pressbilder till Influencers of Sweden. Grymma Emily Dahl fotade.

14856001_705566656258245_7527628531250962720_o

Sedan var det släppfest för Influencer of Sweden. På scen ser ni styrelsen.

r036A9463

Kanske det finaste med dagen ändå var att äntligen få träffa Jonna Jinton. Vi hade så mycket att prata om. Alltid kul att möta någon i verkligheten som man följt länge på nätet och jag blev inte besviken om man säger så <3 hon är ju precis så fin som hon verkar på bloggen. Och mycket rivigare och inte lika vän. Och jag som hade tänkt avrunda tidigt pga av ohemul trötthet stannade istället kvar sist av alla på festen och hade så sjukt roligt.

Åh, vilka bra dagar jag haft. Men nu är jag så trött att jag knappt kan tänka klart och känner mig så glad att vara hemma igen.

Andra dagar går i betydligt lugnare tempo och jag jobbar hemifrån. När jag skrev om en sådan dag blev det heta känslor i kommentarsfältet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “En dag på jobbet”

 1. Blev nyfiken på Jonna och hennes blogg och måste säga att den är fantastisk! Vad roligt att du delar med dig av människor du möter.

  Ha en skön kväll

  Kristina

 2. Blev nyfiken på Jonna och hennes blogg och måste säga att den är fantastisk! Vad roligt att du delar med dig av människor du möter.

  Ha en skön kväll

  Kristina

 3. vad fin du är då! och vad spännande allt verkar med nya BetterBloggers, kommer bli kalasbra tror jag 🙂

 4. Lyssnade på er podd och tyckte det var så bra att ni delade med er av era historier med utbrändhet, känner igen mig i mycket av det du skriver. Det är helt sjukt hur många kvinnor som balanserar där på gränsen, så enormt viktigt att vara öppen så det kan komma mer fokus på detta samhällsproblem. Kämpar själv med att komma mig efter två stresskollapser och det är en utmaning varje dag. Och så vill jag säga grattis till att du gått in i Swedish Influencers, såå bra att ni finns!! Kram och hälsningar från Caroline i Köpenhamn:-)

 5. Skulle så gärna vilja ta emot tips om hur man gör såna här gånger som högkänslig. Känner att jag skulle klara av EN av dessa aktiviteter typ, max 2, när de är så spännande och stora liksom, och i en annan stad.

  Hur klarar du dig sådana gånger, uppladdning – återhämtning? Framförallt kanske att inte balla ur och avboka nånting innan? Nu utgår jag ju ifrån mig och alla HSP är ju olika såklart. Jag har det svårt mentalt innan en tuff dag eller tuff vecka, tänker på hur “mycket” det kommer vara och det hjälper ju inte direkt att tänka så. Det gäller även om det är saker jag tycker om, peppat för, bokat själv osv.

 6. Ytlig kommentar men ändå: vad snygg och fräsch du ser ut! Smashing!
  Tack för en bra podd. Jag lyssnar medan jag ammar min minsta på kvällen.

 7. Vilka fina dagar! Önskar att jag hade kunnat vara där med er och fira! Så häftigt att få följa dig på dina äventyr.

 8. Det kommer bli awesome att få hänga med på den här resan som Influencers of Sweden kommer att göra. Stort tack för en trevlig kväll – det var himla roligt att träffas!

  1. Tack själv – var alldeles rosslig i halsen av allt skrattande när jag åkt därifrån 😉

 9. För mig var det en ynnest att få träffa dig, och de andra otroligt begåvade och generösa bloggtjejerna. Jag kände mig alldeles mallig av att få vara en liten del i den världen :).
  Sen vill jag återigen tacka för att du tyckte om mina bilder ifrån brunchen. Den dagen slog jag besöksrekord i min blogg och har aldrig haft så många visningar någonsin :-).

  Stor kram

 10. Hej Underbara Clara!

  Följer din blogg och njuter av alla fina bilder på olika besöksmål och dina fina recept. Vad kul att du träffat, Jonna Jinton. 🙂 Hon har varit en av mina favoritbloggerskor under flera år. I själva verket började jag följa henne redan 2012 då jag gillade hennes uppbrytande från storstaden ut på landet. Har ju själv bott på landet med min familj och eldat med ved året runt, som Jonna, i snart 40 år..
  Här mitt första inlägg om Jonna, på min egen blogg; http://hittaupplevelse.se/2016/02/jonna-jinton-kular-ratt-ut-i-skogen/

  Du är också nu en av mina favoritbloggerskor. En annan är , Annelie Pompe, som jag också följt och följer i många år. http://hittaupplevelse.se/presentation/annelie-pompe-aventyrerska-forelasare-och-fotograf/

  Nu hoppas jag att jag kan få skriva några rader om dig också, Clara, i ord och bilder på min blogg på hU? Skulle vara trevligt.

 11. Hej Clara!

  Jo, Jonna Jinton är en underbar tjej. Har följt henne sedan 2012 då jag la upp ett inlägg om henne här; http://hittaupplevelse.se/2016/02/jonna-jinton-kular-ratt-ut-i-skogen/. UnderbaraClara, dig har jag ju hört talats om och det kom som en glad överraskning att du är kristen eftersom jag ju själv är det. Ja, hela min familj faktiskt. Själv har jag varit det sedan 1975, innan du väl ens ens var påtänkt. ? Jonna, är ett fint föredöme för unga kvinnor, precis som du är, Clara.
  ”Influencers of Sweden” verkar vara skapad av kvinnor för kvinnor. Det är ju bra. Det behövs kraftfulla nätverk för kvinnor då de ofta är en åsidosatt grupp och vi bloggare behöver all hjälp vi kan få av varandra. Nu är jag ju inte med därinne då det känns som att man i så fall skulle klampa in på kvinnornas domän men tipsen kan man ju alltid ta till sig ändå, trots att man är en karl.
  Kramar!
  //Carl