Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

48 kommentarer på “Jeans”

 1. Du borde ha jeans jämt så snygg som du är i dem! Du är så klart fin i kjol och klänning också, men det är synd att dölja den rumpan i annat än just jeans! 😀

 2. Du är väldigt snygg i dem men jag förstår dig till fullo. Själv har jag helt gett upp, jag äger inte ens några vilket är opraktiskt ibland. Men med kort ben, rejäl rumpa och spår av tre graviditeter tycker jag att jag passar och trivs bäst i kjol.

 3. Wow – så snyggt! Visst är det mycket skönare med kjol eller klänning men de där jeansen ser ut som att de är sydda för dig! Jag är kurvig men har sakta och med åren lärt mig att gilla dem! Tack för en riktigt bra blogg, förresten!

  Lena

 4. Du är superfin i jeans! Själv är jag ganska kraftig men har alltid jeans, älskar mina “baggy” men även de som är tajtare. I kjol känner jag mig som en gammal tant, även om jag tycker det är fint på andra. Skönt att vi är olika och har mer frihet idag att faktiskt vara det också!

 5. Ja, jeans är ju verkligen ett kläd-kapitel för sig! Man kan ju trivas suveränt bra i ett par jeans eller å andra sidan i varje sekund invänta stunden då man får dra av sig dem! Jag blir så glad när expediten i affären verkligen kan hjälpa till och säga vad som skulle sitta snyggt på just mig. För vi ser ju alla ganska olika ut. När jag, för länge sen, jobbade i affär, fick vi som personal prova ett antal byxor själva och se hur de satt på varandra. Oj vad vi skrattade, men vilken skillnad i servicenivå mot kunderna efteråt!! Så borde alla expediter i klädaffärerna få göra! Verkligen. Kram!

 6. Snyggo! Vill ha dina höfter, din midja och din rumpaaaa! Mvh Mamman med goaste degmagen och plattaste rumpan…

 7. Snyggt med jeans. Själv är jag en riktig jeanstjej. Älskar jeans och så praktiskt som jag tycker det är. Fast nu har jag börjat snegla på kjolar igen, kanske hittar tillbaks till alla kjolar. Använde alltid kjol när jag var yngre.
  Kram Maria

 8. Men vilka snygga jeans då!! Det är tvärtom för mig, jag känner mig mer naken i kjol eller klänning. Men vist är det skönt när sommar klänningarna åker på och man slipper trängas och svettas i jeanstyget!

 9. Snyggt, men…. Fryser du inte?! Utan kofta hade detta inte funkat för mig för än på sommaren 🙂

 10. Snygga jeans. Ovanligt att se dig i dem. Själv är jag en jeans och t-shirt tjej. Äger inte en enda klänning men ett par kjolar när jag måste… Men jag trivs bäst i byxor.

  Kram Helén

 11. Mycket sexig men lite tajta. Jag använder jenas nästan jämt. Tycket de är faktiskt ganska sköna. Hälsningar

 12. Har tänkt på det där att du tycker det är så mycket mer praktiskt med kjol/klänning än byxor. Jag kan utan vidare använda kjol och klänning i mitt vardagliga stadsliv, men har i perioder bott på landet i en tillvaro präglad av trädgårdsarbete, spontana bollspel och skogspromenader i gegga.. Hur gör du när du jobbar i trädgården, då ett par lösa jeans eller träningsbyxor är att föredra enligt min upplevelse. Eller när du är ute bland folk med t.ex. Bertil och måste kunna krypa runt på alla fyra utan att trosorna syns osv?

 13. Snygga och du är fin. Måste dock säga att jag inte fattar grejen med osköna kläder! Det ska vara snyggt o skönt. Mitt tips är att köpa

  boyfriendjeans el stretchiga jeans med något lägre sk normal midja, Lee har ett par grymt sköna, mjuka o tyvärr dyra 1000 spänn. Tror de heter Marilyn, jag letade i ett år innan jag fann dem.

 14. Underbart fin! Jag är inte heller mycket för jeans men skulle faktiskt behöva köpa mig ett par till, till den ynkans få jag har=) Älskar din blus för övrigt!

 15. Det är klart de är osköna när de är så tighta i midjan och dessutom så höga. Lågt skurna jeans är MYCKET skönare! Jag lever i mina jeans och skulle aldrig drömma om att ta på mig en kjol. 🙂

 16. Jag kör också på London! 🙂
  Fasst idag blev det Freshy, härligt rosa när det nästan är sommar ju. 🙂

 17. Tajta jeans? Njae det kan jag absolut inte hålla med om. Sitter som hos de flesta andra tjejer/kvinnor. Förbannat mycket hyckleri om ett par jeans.