Lördagens planer

Blir en lördadag på stranden med lillen. Har packat picknickkorgen, solhatten och solglasögonen som är secondhandfynd samt min fantastiska baddräkt av märket Seafolly. Sitter som en smäck och håller allting på plats, precis som behövs efter barnafödande. Inga trekantsbikinis här inte!

Så skönt att det är helg och att jag inte har något tråkigt som ska göras. Bara hänga med min lilla pojk och så gå på hönsmarknad i morgon och införskaffa lite nya vänner.

Visste du att jag tävlingssimmat? Att min idol är Esther Williams? Nähä. Kolla här då!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

46 kommentarer på “Lördagens planer”

 1. Hej ursäkta, men skulle jag kunna få använda den här bilden som referens till en målning? Den var verkligen perfekt! Självklart får du se slutresultatet, och jag laddar upp inte bilden någon annanstans. Men fråga måste man ju förstås alltid ändå 🙂

 2. Fattar jag det rätt att även hatten är secondhandfyndad? Om inte, VAR har du köpt den? Behöver en likadan!

  1. Vet inte vart Clara har köpt sin fina, men jag har en liknande i svart (alltså en som har ett “hål” för huvudet och bara går som en skärm runtom) som jag nyligen köpt för ett bra pris på Åhléns 🙂 Bra om man gillar att ha höga hästsvansar och “bullar” på huvudet ju.

 3. VAR köpte du denna Seafolly ?
  Har letat efter ngt åt det här hållet åt min figur..
  Bor i Umeå.

  1. Madde: det finns en butik i Umeå som har Seafolly i sortimentet; Ingrids Butik för damunderkläder. Kika där! Kanske kan hon beställa hem just denna till dig om den inte finns i butik.

 4. Håller på plats?!!??? Vilket/vad då? Jädrar vad jag INTE ser ut så där efter mitt barnafödande. 🙂

 5. Såg denna bild på instagram och trodde först det var en bild av någon glammig modell från ett glammigt land.. så var det du! Snygg bild, väldigt fin färgnyans.

 6. Men shit i gatan vad du är snygg!! Förstå att din kropp är snygg och kvinnlig! Flaunt it! 😉

 7. Du är så supersnygg! Tack för att du vågar. Du och det du gör är så viktigt (alltså visar hur en sund och härlig kropp ser ut!)

 8. Hur snygg som helst!
  Och trekantsbikini… Nä, finns det NÅGON som kan ha det utan att risker att den far iväg åt olika håll. Småbarnsmamma eller inte..? De sitter ju inte STILL…?? Haha! 🙂

 9. Jag önskar att jag hade två att behöva hålla på plats i en sådan baddräkt! Jag får nöja mig med trekantsbikinis trots två graviditeter.

 10. “Inga trekantsbikinis här inte!” Skrattar så att tårarna rinner (men inte åt dig). Och så är ju baddräkten dessutom supersnygg!

  1. Hej! Det går bra att ha hönor utan tupp 🙂
   Men tuppen är bra, för han håller ordning på familjen och varnar när fara är nära. Och vill man ha kycklingar är det såklart bra att det finns en tupp 😉

   Kram Kerstin

 11. Skoj! Jag har beställt precis samma baddräkt och sitter bara och väntar på den. Och nu vill jag ha den ännu mer. Tänker också vara snygg på stranden i sommar!

  1. Var hittade du den för beställning? Jag blir så otroligt sugen på denna men lyckas inte hitta var den kan beställas.

   1. Jag har beställt den från en butik här i Stockholm som redan hade modellen inne, men inte i rätt storlek. Så det är inte en webbshop, de har beställt baddräkten till butiken.

 12. jeg har lett etter akkurat en slik badedrakt i en evighet! den er helt perfekt og du ser ut som en sommerdrøm – håper jeg lykkes å finne en som passer meg så godt som denne passer deg!

 13. My goodness. Vilken vacker kvinna. Ljuvlig baddräkt. Fantastisk hatt. Avundsvärda solglasögon. Perfekt hår. Inspirerande bild.

 14. Vilken underbar badräkt, sitter som klippt och skuren på dig också, och vilken sommarkänsla man får 😀 Längtar själv efter ett dopp nu !

 15. Man ska väl inte kommentera människors utseende vare sig det är positivt eller negativt, men nu måste jag bara: Du är så galet snygg!!

 16. hej! den här Seafolly baddräkten, finns det någon återförsäljaren av den i Sverige? supertjusig 😉