Packa pappas kappsäck

Preppy-fredag idag! I kofta och shorts från Monki (med några år på nacken) samt bustier i spets köpt på second hand. Jag använder ofta shorts på vintern men då med strumpbyxor under – fast det är ju så mycket skönare att ha benen bara som nu under sommaren.

Jag håller som bäst på att packa för Italien och det är verkligen något jag avskyr. Det är hemskt att packa för jag blir alltid så rädd att jag ska ha glömt något viktigt. När jag reser långt brukar jag skriva en checklista med punkter att bocka av där alltifrån linsvätska till Pixiböcker till Bertil står uppskrivet. Jag är inte särskilt bra på att packa men Anna har lärt mig ett och annat om väskpackandets konst, som hon i sin tur lärt sig när hon stylade en reklamkampanj på temat för Louis Vuitton. I vår nya bok finns ett helt kapitel för hur man packar den perfekta resväskan utan skrynklor men med precis rätt saker för resan med i bagaget. Får väl ta och plugga på det kapitlet igen nu då.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

25 kommentarer på “Packa pappas kappsäck”

 1. Du ser helt magisk ut!! Kul med Italien, fantastiskt resmål att ta med sig barn till!
  Ha det underbart!

 2. Gud vad snyggt med bustier, speciellt till preppy! Hoppas du får en härlig resa – vi var i Schweiz/norra Italien förra året. Underbart, trevligt och god mat!

 3. Tips! sett kameraet på et sekunds forsinkelse eller to, så rekker du å flytte bort hånda med fjernkontrollen i før bildet blir tatt 🙂

 4. Jag sparar mina listor år från år. Kan lägga till saker som jag har saknat och dra ifrån saker som ej har använts. Har olika listor för campingsemestrar, fjällen, cuper osv.

  Ha en trevlig resa i Italien ! Bon viaggio!

 5. Jag önskar er en riktigt trevlig resa!
  Ja, du det där med packning är ett kapitel för sig. Sedan många år tillbaka skriver jag listor och då känner jag att jag har full kontroll på allt och risken att glömma något är minimal. Dessutom är jag så förtjust i listor att jag är glad över att hitta olika anledningar till att skriva en…

 6. Oj, va fin du är! Du klär himla bra i den nyansen på ditt hår också, när det är lite ljusare, slingat med ljusare toner.

 7. Hehe, vi lyckades glomma blojor nar vi lamnade Ume for London for ett par dar sen. Och sa glomde vi bada minstingarnas vattenfyllda vallingflaskor vid gaten pa Arlanda! Men Morris lyckades halla inne pa bajset o Moses nyss blojfri vagade kissa pa flygplanets toa. All well that ends well 😉

 8. Du är såå vacker! Du är en förebild för mig, kristen stark kvinna som vet vad hon vill. Älskar din fantastiska syn på livet. Du är inte rädd för att våga och ta i för att förverkliga en dröm och det är något beundransvärt vill jag lova. Men också din brutala sanning som kanske sticker till, men behöver höras. Du är modig och förtjänar verkligen den framgång du har idag, för att du förvaltar den väl! ^^

 9. Kom från skvaller på Pernilla Wahlgrens blogg till din!
  Vilka kontraster.

  Bort bort försvann all negativitiet, klagomål, och irritation som speglades i den föregående bloggen till din – livsbejakande, positiv, inspirerande och glad!

  Den förra går jag aldrig tillbaka till. Vilken humörsänkare 😉

  Buon viaggio!!!!

 10. Det där med att packa har fascinerat mig i många år nu. Lyckas aldrig med den perfekta packningen, missar alltid något, eller tar med för mycket av något annat. Kanske för att jag alltid packar åt mig själv i sista minuten, och tänker och packar åt de andra i familjen först…. Eller för att jag alltid tror att jag ska få klä upp mig så mycket? Innan jag hade familj packade jag ju bara åt mig själv, men ofta blev det ju knasigt ändå…. Som på en back-packresa i Peru, där jag hade flera par skor, kjolar, klänningar och bikinis i packningen. Och inte så mycket vandrarkläder och tjocka tröjor, som man behöver i Anderna när det drar mot vinter där. Så jag svettades med ryggsäcken, och frös i tunna koftor.

  Roligt att du skriver om det!! Trodde jag var ensam om att ens tänka på hur man packar bra!!

  Och nu kommer det ett lite lätt insmickrande….Kolla in min blogg! Skriver en dramatiserad (rolig!) skildring av livet i en småbarnsfamilj – på vers! – som det verkar vara lätt att känna igen sig i.