Jag är så otroligt imponerad av föräldrar som strukturerar och planerar och kommer ihåg blöja, skötväska, mellanmål och majskrokar. Bajsblöjepåse, pixiböcker, eksemsalva och extra ombyte till ungarna inför minsta utflykt. Själv är jag så otroligt oorganiserad när det gäller utflykter med barn. Min man likaså. Det är liksom ingen av oss som är mamman i familjen som håller ordning på allt detta. Vet inte om det är ett tecken på jämställdhet eller kaos, men varje gång vi är på utflykt tittar vi på varandra som fågelholkar. HAR DU PACKAT EN BLÖJA? – Näääe, svarar vi i kör. Stoppade du in barnvagnen i bilen då? -Näääe, ekar vi igen. Och så får vi trixa och fixa hålla på och försöka lösa det på något vis. Det är ett fasligt sjå – men löser sig gör det ju alltid för vi är kungliga på improvisation i min familj.

Men känslan när alla andra föräldrar langar fram så välfyllda och välorganiserade skötväskor att barnen skulle klara en veckolång vandring på kalfjället. Den känslan. Den är minst sagt nedslående.