Vaknade första gĂ„ngen klockan sju i morse och utbrast tydligen till Jakob “-Å guud vad lyxigt att fĂ„ ligga hĂ€r och dra sig”. Jaha. Dra sig? Klockan sju en söndag i sĂ€ngen? Man fĂ„r onekligen nya uppfattningar om lyx nĂ€r man har smĂ„barn. Men sedan somnade jag om (lyx pĂ„ riktigt) och vaknade igen vid niotiden av en ljus smĂ„barnsröst som sjöng “jullov, jullov, jullov, jullov…” och in kom Bertil och Jakob i rummet med fikabricka och ljusstake! Finaste sĂ€ttet att vakna pĂ„ i december.

Idag har jag slagit in de sista paketen, lackat och skrivit nÄgra rim! PÄ paketen blev det prickigt papper frÄn Panduro och sÄ vit kraftpapper frÄn mataffÀren. Det ser sÄ gammaldags och fint ut! Snörena pÄ paketen Àr papperssnören. NÀr jag ser hur mÄnga paket Bertil fÄtt frÄn slÀkten Àr jag vÀldigt glad att jag nöjde mig att köpa tvÄ till honom. En pyssellÄda och ett ljusblÄtt nattlinne med vita stjÀrnor. Han kommer ÀndÄ att bada i paket!