Försvann visst frÄn bloggen litegrann nu i mellandagarna. Har haft fullt upp med att umgÄs, vila och fira! IgÄr kvÀll kom vi hem frÄn Jakobs mormor dÀr vi varit sedan dagen innan julafton! Idag har Bertil lekt hela dagen med sina julklappar. Han fick ett garage i trÀ av sin farmor och nÄgra bilar tÄg och traktorer frÄn andra slÀktingar.

Svenska mÀrket Rubens barn gör jÀttefina dockor! Bertil fick en liten pojkdocka som Àr en kopia av hur han sjÀlv sÄg ut som liten. Den döpte han förstÄs till Juni, efter min systers barn. Jag var pÄ jakt efter en docksÀng ocksÄ men antingen var de urfula eller urdyra sÄ tillslut tog jag bara en flÀtad korg och gjort en docksÀng av. LapptÀcket hade han sjÀlv som liten.

Pussel Àr en himla bra present och tvÄ stycken sÄdana fick han. Ett barbapappa-pussel och ett Emil-pussel

Plus-en massa böcker förstÄs! Kan man aldrig fÄ för mÄnga av.

PysselvÀskan jag fyllt med pÀrlor, lera, mÄlarfÀrger, tuschpennor, ritbock, limstift, sax och stÀmplar blev ocksÄ vÀldigt populÀr. Han kan sitta försjunken i pyssel hur lÀnge som helst (slÀktar pÄ sin mor intalar jag mig) sÄ nu har vi lite att sysselsÀtta oss med i mellandagarna! Det mÀrkliga Àr bara att sedan jag fick barn tycker jag att det Àr mer spÀnnande med min sons paket Àn mina egna!