Ett fång för att fira


Köpte ett fång blommor till mig själv för att fira! Att vi går mot ljusare tider, att min syster och hennes familj är här i helgen, att jag fixat jobbet så bra trots enorm trötthet och illamående. Och störst och viktigast förstås – att en bebis är på väg! Jag älskar för övrigt den här gamla skamfilade och bedagade karaffen med sina romantiska blommor. Piggar upp här hemma nu när julen är bortstökad och utstädad.

Gillar verkligen rosmönstrat och blommigt i inredningen – kolla in det här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

22 kommentarer på “Ett fång för att fira”

 1. Men vilka glada nyheter! Och det är något alldeles särskilt att med storasyskonet få dela längtan och drömma om hur det kommer att bli. Vi har en liten film med första mötet mellan storebror och lillasyster och han sitter där i sängen med henne i famnen och säger: “Åh! Titta vad små öron hon har! Och titta på de små fötterna. Och händerna. Åh så söt! Men jag skulle vilja ha en lillebror.”. 🙂 Ljuvligt!

 2. Visst är det gamla, lite kantstötta som oftast fastnar i blickfånget, precis som det har en historia att berätta… eller som man kan fantisera ihop 😉
  Vacker bukett!

 3. Bamsegrattis till Bertils lilla syskon! Så himla kul!
  Jag ska också få vårt andra barn (har en son på 2 år nu) i början av juni, och jag har hela hösten gått och hoppats på att du ska vara gravid samtidigt så att jag kan få följa den resan och förhoppningsvis få en massa goda råd om hur man ska tackla “tvåbarnschocken”. 😉

 4. Clara, du måste ju berätta hur långt du har kvar och när din bebis är beräknad. Grattis! Jag tycker om din blogg och jag tycker det är kul att följa dig.
  Och vilka fina rosor, som någon skrev – de matchar karaffen.

 5. Grattis till graviditeten! Skönt att läsa att du börjar må bättre nu. Jag måste bara berätta att hur glad jag blev igår när jag såg att du varit inne hos Bloggkommentatorerna och tackat för gratulationerna, precis under min kommentar om hur mycket jag tyckte om och såg upp till dig. Jag studsade av glädje, bokstavligen! “Har Underbara Clara läst min kommentar? Har hon kanske till och med klickat sig in på min blogg? OMG OMG OMG!!!” Verkligen starstruk, trots att jag är 25 år fyllda ;D

 6. Ojredan stökat un dan julen? Trodde du skulle ha den kvar längre! Grattis till bullen i ugnen! Jag förstod väll det.. va något lurigt med ett svar på just den frågan..

 7. Hej Clara!

  Stort grattis!
  Känner du till ingefära som naturligt hjälp mot illamående? Jag tyckte det var toppen! T.ex. liksom té, riven i kokande vatten, med lite honung om man vill.
  Lycka till med din graviditet! 🙂
  Catharina

 8. Vilken härlig bukett! Det gjorde du rätt i. Blommor skänker sådan glädje. Själv köpte jag tulpaner igår:) Och vilken underbar pastellig karaff!