Grönt och skönt

Flera har önskat lite gravidoutfits här på bloggen och jag ska göra så gott jag kan. Men det får bli lite enkla bilder, mot tråkig vit vägg, då det är för mörkt för att fota någon annanstans just nu. Men det är i alla fall bilder! Den här mossgröna klänningen från Jumperfabriken har jag bott i senaste veckorna. Stickad i bomull och kashmir och underbart skön. Skorna kommer från Sandgrens. Halsbandet är något gammalt från H&M vill jag minnas.

Sugen på fler bilder av gravidkläder? Kolla här!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

39 kommentarer på “Grönt och skönt”

 1. Åh så fint med lilla magen där under…

  Hur tänker du göra med träningen under graviditeten? Jag tyckte det var skönast att bara ta promenader minns jag.

  Ta hand om dig!

 2. åå, vad din blogg är inspirerande Clara. Och himla fin klänning måste jag säga passar dig otroligt bra. Kram Lovisa

 3. Ljuvlig klänning Clara, precis din färg också! Förstår att du bott i den senaste tiden 🙂
  Underbar bild med Bertil med, hans små fötter är för bedårande när de tittar fram under klänningskjolen!

 4. Så himla fin du är Clara! Och en snygg outfit dessutom. Det ska bli så roligt att få följa med dig på ännu en “gravid resa”. Tack så himla mycket för att du delar med dig av ditt liv och inspirerar. Ta hand om dig själv och bebisen <3

  Kärlek, Mia

  http://www.hippiechic.blogg.se

 5. Men hallå hur får du luggen att ligga sådär bra? Min lugg brukade se ut typ så men gav upp för nåt år sedan och föredrar nu att stå åt alla håll. Vad gör jag?

  1. Jag vet inte riktigt! Tror bara att man måste ha rätt hårtyp. Jag har absolut inte en lock i mitt hår och då ligger luggen rakt =)

 6. Hej från Tyskland!
  Och grattis till dig Clara. Vilken dunderbörjan på nya året. Hoppas du mår bättre snart och njuter av graviditeten.
  Som svensktokig tysk tjej blev jag lite förälskad i dina träsko-stövlarna och undrar om de finns fortfarande att köpa någonstans…
  /Kathi

 7. För det första: Grattis till graviditeten! Så underbart!! För det andra: Ljuvlig klänning!! För det tredje: Älskar bilden med Bertil hihi.

  Hälsnignar från mig som är på resa genom Skottland! Följ gärna med via bloggen!

 8. Det fullkomligt lyser om dig! Sådär som man läser om i gravidtidningar, men sällan ser i verkligheten.

 9. En gång skrev du hur tråkigt det var att folk kommenterade ditt utseende istället för vad du skrev. Exakt där var jag nu. Läste första inlägget om hur ni skulle inreda sovrummet/barnkamrar och tänkte att det var lyx och mindes hur du berättat att ni gjort medvetna ekonomiska lösningar med hus/lån etc för att kunna leva bra. Tänkte att det ju var himla smart osv. Scrollade sedan ner och såg din gravidoutfit och ville spontant kommentera hur hur gorgeous den var. Vill därför samtidigt som jag säger att din outfit var just gorgeous säga att du satt ord på ett tänk kring ekonomisk livsstil (undvika onödiga lån, tänka långsiktig om och utifall ekonomisk kris osv) som jag också vurmar för och att du också givit mig fortsatt inspiration och trygghet i att fortsätt i samma bana.

  Lyckönskningar!

 10. Vad härligt att vara gravid förutom illamående förstås. Du är så fin i din mossgröna klänning och tuffa stövlar, jag tycker du är såå snygg i den kjollängden och den sista bilden är underbar. Ha det så gott nu och hoppas illamåendet ger med sig snart. Kram

 11. Hej
  Riktigt fina bilder, gillar lilla Bertil som sticker ut under klänning. Sen undrar jag om du kanske har en länk till klänningen då jag tycker den är så fin.

  Med vänliga hälsningar
  Emma