Dagens

Måndag och nu är jag i Stockholm några dagar för att jobba. Dels för att träffa förlaget för ett marknadsmöte inför min nya bokserie som snart ska lanseras. Dels för att gästa en inspelning. Jag skulle också tagit en sväng förbi SVT och förhandskikat på ett program jag spelade in i höst och som kommer sändas i vår (mycket pirrigt och spännande). Men det gick helt enkelt inte att klämma in i schemat den här gången. Jag orkar heller inte med så många saker nu utan försöker prioritera bland uppdragen. Så mycket jag bara kan försöker jag sköta hemifrån.

Dagens outfit består i alla fall av favorikjolen i garderoben – en superstretchig sak som jag fått låna av min syster. Linnet är ett gammalt loppisfynd, jackan kommer även den från min syster och halsbandet med kedjor har jag gjort själv. Stövlarna är av märket Sandgrens.

Nära på sprickfärdig – så klär jag mig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

33 kommentarer på “Dagens”

 1. Tjusigt! Och stövlarna är grymma! Jag har också fyndat på loppis! Idag hittade jag en supefin emaljerad kanna och vackra pastelliga linnedukar att sy ett lapptäcke av!
  Lycka till i Stockholm!!!

 2. Då Du ägnar tid att visa upp Din mage, försöker jag. Hjälpa tjejer med eller utan magar, som har ett helvete att få dagen att gå ihop sig! Inte sagt att Din mage inte är intressant ; men … Stjäl inte showen från dom som skulle haft den!

  1. Det där var riktigt fult sagt! Bara för att andra har det svårt så betyder inte det att man skall glädjas och visa upp det fina man har! Så otroligt onödig kommentar som säkert sårade mer än du anar!

  2. Om jag ska vara ärlig så skulle jag som ung kvinna i behov av hjälp inte välja den hjälp som kommer utav dig, om möjligt. Den som försöker hjälpa men inte ens kan sprida kärlek till andra, och dela glädje, ser inte ut att ha rena motiv i mina ögon.

   1. Stjäl inte showen??? Det är ju Claras blogg och det är helt frivilligt att läsa den! Och håller med ovanstående talare, det kommer alltid finnas människor som har det jobbigt och tufft men man kan ju inte sluta glädjas och vara lycklig för det. Det vinner väl ingen på! Jag själv fick ett sent missfall i vecka 18 ganska nyligen men inte går jag och missunnar alla andra som är gravida för det, underbart att läsa om dem det går bra för, DET kan faktiskt hjälpa! Och som sagt, blir det för jobbigt så kan jag välja bort att läsa om det!

  3. Men varför skriver man så? Nej, jag måste hålla med Julia som skrev att hon inte skulle vilja ha din hjälp. Det skulle inte jag heller vilja ha, för du verkar allt annat än snäll!

 3. Nej vad roligt,har inte varit inne och kollat här på en tid,men vilka fantastiska nyheter man får,grattis i massor!!!

 4. Lika snygg som alltid 🙂 Nu till en fråga som kanske inte hör till inlägget men när är det dags? Lite nyfiken på det i och med att jag själv ska ha en till beräknat till 1:a April. Stort GRATTIS och lycka till!

 5. Hihi, min 3-årige son såg kortet på dig ovanför och utbrast: mamma, ser du vilken fin tjej =)!