Föreläsningstips!

Försöker ju komma ihåg att tipsa varje gång jag och Annakarin är ute och föreläser. Närmaste föreläsningen på tur är Informatörsdagen i Karlstad den 12/2 som anordnas av Studentföreningen Inferno. Jag tror att det blir en superbra dag! Har ju faktiskt aldrig varit i Karlstad fast jag har en hel hög med vänner som kommer därifrån. Förutom att jag och Annakarin föreläser om Digitalt Entreprenörskap så är bland annat Genusfotografen på plats. Ska bli väldig spännande att lyssna på honom. Information om dagen finns att läsa här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Föreläsningstips!”

  1. Men vad roligt att du kommer till Karlstad! Kan det till och med vara så att det är universitetet du ska till? Häftigt, eftersom jag bor granne det. Hoppas att du ska få det trevligt här 🙂

  2. Jag har missat helt att du har flyttat! Men va roligt och spännande! Grattis!… Läste ditt inlägg om livet på er gård och blev lite avis… Lite av en dröm…
    Det verkar inte som man behöver lägga in dig på nytt i blogglistan… Right?
    KRAM

  3. Jag och kommunikatörskollegorna från Karlstads kommun är så peppade över att få lyssna på dig under informatörsdagen. Inferno har verkligen fixat toppenföreläsare i år. Välkommen till Karlstad!

  4. Ska bli jättekul att lyssna på dig här i Karlstad, definitivt något att se fram emot mitt bland allt pluggande :-).

  5. Vad intressant! lite för långt bort dock. Står i kö till ett seminarium om gifterna vi har hemma som är i februari här i stockholm dock var intresset enormt så håller tummarna hårt för att min köplats nr 66 ska minska till en faktiskt plats 😛