Peppad och glad!

Alltså – jag fattade ju att jag skulle få fler läsare när jag flyttade min blogg till Amelia. Men jag fattade inte att det skulle bli SÅ HÄR många fler besökare! Efter förra veckans flytt seglade jag plötsligt upp på tio i topp-listan på Bloggportalen. Så otrolig, otroligt kul att se att jag kan nå ut till ännu fler än tidigare med det jag tycker är roligast och som jag brinner för! En lantis som bloggar om alltifrån grisskötsel till feminism, bullbak, entreprenörskap och arbetsmarknadspolitik. Mitt bland alla tjusiga Stureplanspinglor som dominerar listorna! Det är värt att fira med en bild på något väldigt malplacerat men även det hoppfullaste jag vet: knallblå vinterhimmel! Som jag längtar efter veckor av snö och dis.

Idag föreläser jag och Annakarin om Digitalt Entreprenörskap på Informatörsdagen i Karlstad, och vi ska passa på att lyssna på Genusfotografen som också pratar. Ska bli mycket spännande! Förut tyckte jag alltid att det var lite deppigt att resa bort ifrån min familj men nu kan jag verkligen njuta av en natt på hotell med ostörd sömn och en god middag med Annakarin där allt mellan himmel och jord hinner avhandlas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

34 kommentarer på “Peppad och glad!”

 1. Vad kul!! Speciellt roligt efter alla tråkiga kommentarer om design osv efter flytten. Hoppas att du mår bra och har hittat tillbaka till glädjen med bloggandet! Ta hand om dig!

 2. Men å va kul med fler läsare! Och verkligen, mångfalden behövs i bloggvärlden : ) Säga vad man vill om layout på amelia.se jämfört med hur det såg ut på din egen domän (jag håller med om att det var så himla fint hos dig innan : )), men innehållet är ju fortfarande precis lika bra och det är ju det viktigaste! En härlig dag önskar jag dig!

 3. Grattis Clara och till oss läsare som får ta del av ditt liv och en kvinna som inte är endimensionell som en pappfigur! Kram!

 4. Vad kul att din flytt inneburit nya läsare! Och var stolt över att du valde denna väg för att du behövde prioritera i ditt liv. Att kunna se vad som verkligen är viktigt och välja det är en värdefull egenskap.
  Önskar dig en skön hotellnatt med god sömn!

 5. Men det är ju därför vi hänger här, vi gillar det där livet , långt bort ifrån Stureplan och ytligheter. Jag tycker i allafall om din blogg och kan nicka instämmande många gånger, längta efter en egen gård ( det är bara en låtsasdröm för jag klarar inte av att få skit under naglarna). Fortsätt bara vara DU !!
  Kram Jess
  http://www.annorlundaunderbara.com

 6. Välkommen till mina trakter! Hade så gärna velat höra dig föreläsa (och Genusfotografen med ju!) men det går inte nu (foglossningen)… Hoppas ni får en strålande dag och att jag kan lyssna på dig någon annan gång framöver, kul att du är så pepp :))

  Kram Elin // mellanskogochgard.blogspot.se

 7. så så värd det! du betyder så otroligt mycket för så otroligt många människor. öppnar deras ögon, får dem att tänka efter, får dem att fatta beslut som gynnar vår miljö osvosv. du är helt fantastisk clara! jag och bloggvärlden är lucky t have you! <3

 8. Så roligt att det går bra med din blogg! Vi behöver fler av din sort på vår landsbygd, kan bara säga stort GRATTIS och lycka till med ännu fler läsare!

 9. Jag kan inte ta Tomas (genusfotografen) seriöst då han var världens mest sexistiska och nedlåtande as mot tjejer alla gånger jag mötte honom på fest förr i tiden. Kanske han rannsakat sig själv och blivit en bättre människa, men han har “alltid” sett sig som mänsklighetens (kvinnornas) gåva, och det tål jag inte.

 10. Grattis, du är så värd varendaste en! Hejja hejja!

  Och ännu ett grattis till fina magen!

  Kram /Lillafrun

 11. Jag har helt missat när bebisen är beräknad till?

  Tänker ni ta reda på kön – eller hur tänker ni kring det?

 12. Hej, det glädjer mig att fler hittat till dig.
  Först kunde jag inte riktigt förstå din flytt, men jag tycker du motiverat den bra i dina inlägg. En fråga, har du nÅgot inflytande över vilka annonser som visas? Kan du tacka nej/byta ut några? Såg en för Special K nu och den kändes inte så UnderbaraClara?

 13. Klart man blir glad av många läsare. Stort grattis och kör på! Mycket vacker bild.
  Välkommen till min blogg för den som vill.

 14. Så roligt att höra! Jag har hängt med som läsare sedan du skrev på blogg.se och även om jag älskade designen på den förra bloggen så är det ju inte den som gör att jag följer dig, utan dina kloka, roliga och lärorika ord samt dina fantastiska bilder. Och de går ju lika bra att ta del av här 🙂

 15. Åh vad roligt! Tycker så rysligt mycket om din blogg och så fint att fler kan ta del av den!

 16. Tack för att du är en högst jordnära förebild i en ganska skruvad värld, Clara! Första gången jag har hittat ‘hem’ i en blogg. Tack!

 17. Jag har ingen åsikt om huruvida du skulle flyttat bloggen eller inte, förstod på ngt av dina inlägg att alla inte varit positiva. Men det är verkligen kul att den växt och jag gläds med dig och den utvecklingen. Dessutom njuter jag av tätare uppdateringar. Det verkar på ngt vis märkas att du är nöjd med ditt val och kan lägga mer energi på bloggens innehåll istället för det administrativa runt omkring. Grattis!

 18. Och på toppen hör du hemma! Din blogg är en stor favorit. Läste precis Blondinbellas inlägg där hon beskriver hennes bild av feminister (i stort sett att det är påhitt) och en massa annan skit helt ärligt, usch vad förbannad jag blir. Tur det finns såna vettiga människor som du! You go

 19. Det allra allra bästa med din blogg är att man aldrig riktigt vet vad man kommer att få läsa. Man vet dock att det alltid är otroligt roligt och intressant att läsa 🙂 Du är bäst!

 20. Jag tycker du gjorde helt rätt i att flytta din blogg om det kändes rätt för dig. Lyckas du dessutom nå ut till fler är det bara att gratulera. Däremot är det tråkigt att din blogg numer (som de andra hos Amelia och Mama) ofta inte funkar att läsa i mobil eller på surfplatta. Öppnar man ett inlägg via Bloglovin så hänger sig ofta mobilen eller paddan. Förstår att det inte är du som fixar med det, men vill ändå påtala det så att du kanske kan berätta för rätt person.

 21. Kul att du fått fler läsare! Men som gammal i gemet måste jag säga att jag saknar din design som du hade tidigare på bloggen. Jag tycker designen på stora “plattformar” blir väldigt opersonlig.

  modemanifest.blogspot.com

 22. Jag tycker att det mesta du skriver om är intressant och genomtänkt. Du får mig alltid att tycka precis som du. Vissa ämnen som du tar upp funderar jag vanligtvis inte över. Jag har inga barn och tänker väldigt sällan på frågor som rör barn. Trots det läser jag det du skriver med intresse. Jag tycker om din kreativitet och allra bäst tycker jag om dina vardagsbilder.

  Roligt att du fått fler läsare … Jag trodde i min enfald att flytten inte alls skulle bli särskilt lyckad. Din tidigare blogg var ju så snygg och inledningsvis det var nog därför jag fastnade för underbaraclara. Men eftersom innehållet överträffar paketeringen så gratulerar jag dig (och amelia som turligtvis fick en av Sveriges bästa bloggare).

  http://www.siaritar.com/