Köksfyndet

Jag trodde tiden då det gick att fynda på Myrorna var förbi sedan år tillbaka. Men ibland blir man glatt överraskad! Sist jag var där och letade rekvisita till ett jobb hittade jag den här röda, fullt fungerande köksvågen i plåt från australiensiska märket Dulton.

60 kronor fick jag betala och det tyckte jag var alldeles jättebra! Som ett färgglatt utropstecken i köket! Perfekt med den lilla kökstimern på också, då vår andra timer varit trasig i ett halvår.

Fler favoriter från mitt kök

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Köksfyndet”

  1. Vilket fynd! Gillar när saker är både fina och funktionella. Hittade en gammal handvevad kaffekvarn på en loppis i sommar som jag använder för att göra chiliflakes. Mellan användningarna står den och pryder sin plats i köket.Det är en sån där pryl som gör mig glad varje gång jag ser den 🙂

  2. Jag har en likadan, köpt på Claes Ohlsson för kanske 10 år sedan. Den är väldigt bra, och snygg!

  3. Vilket fynd! Sist jag var på myrorna såg jag ikea ljusstakar som nya (och fortfarande finns till salu) säljs för 39 kr st. De tog 49 kr! Och en hiskeligt ful plafond som varken är på något sätt tidlös eller modern. Den ville de ha hela 1200 kr för. Helt förfärad undrade jag mitt stilla sinne om det bara är mode i second hand. Att det alltså inte handlar om att folk som inte har så mycket pengar ska kunna handla billigt och med ekotänk. Kul att se att det finns andra Myrorna som inte har samma överpriser.

  4. Åh, jag har en likadan. Så fin! Tyvärr så stod den i köksfönstret och blektes väldigt trist av solen. Så håll den undan solljus om du vill att den ska behålla den sköna röda färgen.

  5. Hej
    Jag hittade en förkromad DULTON (!) på Tradera.
    Ett hem utan en DULTON finns inte – det blir en hydda och där kan man inte bo anständigt…