Sysslor för regniga dagar

En perfekt syssla under regniga sommardagar är ju att fortbilda sig på något vis! Själv har jag plöjt böcker om intervjuteknik senaste dagarna. Både utbildande och underhållande (speciellt i valtider när man kan analysera journalisternas mer eller mindre lyckade politikerintervjuer).

Något annat man kan läsa in sig på är ju bloggvärlden. Så jag vill passa på att tipsa om Bloggskolan, som är en nätkurs jag lanserat i samarbete med forskaren Annakarin Nyberg och bloggaren Trendenser. En virtuell kurs med både filmer och texter som hjälper den som vill starta en blogg, eller redan har en blogg som hen vill utveckla. Vi är glada över det fina gensvaret och alla hundratals bloggare, och blivande bloggare som testat den. Vill du köpa nätkursen kostar den 149 kronor och tillgång till kursen och filmerna som ingår i den får du här. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer på “Sysslor för regniga dagar”

  1. Nä vad kul! Jag var inne och kollade på detta på din blogg igår, just för att jag vill gärna ge min blogg en skjus. Så detta kanske skulle vara något jag borde satsa på ! 😀

  2. Är filmerna textade?
    Dvs med undertext det som sägs så hörselskadade och döva kan följa?