Orange is the new black

Mitt bästa gravidköp har varit denna orangea tunika från loppis (fast ursprungligen Monki). Har haft den hur mycket som helst då den inte sitter år någonstans utan bara framhäver magen fint. Extra tjusig är den också till solbränd hy! Jag sveper den om mig när jag ska och bada eller har på mig den på morgonen när jag håller på att gå åt i värmen (är som en bastu nu för tiden). Tror jag betalade kring hundralappen så det får man säga är ett kap!

Mina bästa klädtips för gravida!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Orange is the new black”

  1. Hej Clara! Vill börja med att säga ett stort TACK för en fantastisk blogg och TACK för att du vill dela med dig av din vardag, dina tankar och åsikter! Kan inte säga att jag alltid delar dina åsikter men jag älskar och uppskattar stort att du står upp för vad du tror på! Än en gång, tack!
    Nu till saken, jag såg ditt inlägg om “Iris hantverk” och blev så inspirerad!! Flyttade hemifrån för två år sedan och vill få in bra och giftfria “måste-prylar” i mitt hem. Är de saker från Iris hantverk helt giftfria/ekologiska och tillverkade på ett schysst sätt? Har du mer förslag på hemsidor som säljer sånt så är jag (och säkert många andra) väldigt tacksam om du vill dela med dig av dem! 🙂
    Med kärlek /Linda.

  2. Håller med de redan lagda kommentarerna: du är jättesnygg och nya frisyren passar dig hur bra som helst! Önskar dig och familjen en fin sommar.

  3. Den är verkligen jättefin på dig och färgen passar dig bra 🙂 (på första bilden liknar du min barndomsvänd plastmamma nått enormt att jag nästan trodde det var hon först!)

    modemanifest.blogspot.com