Picknick i parken

Idag var vi på födelsedagspicknick för min svägerska. Lillen hade gjort sig fin med pirathatt och sin handväska.

Jag med min prickiga loppisklänning som jag är så otroligt glad över att jag hittat!

Vi låg i en park vid älven

Och åt tills vi nästan storknade. Pajer, pastasallad, hemmagjord majonäs, rouille, oliver och massa gott bröd!

Och så förklädde vi oss i djurmasker. Tiger, katt och räv!

En himla fin sommardag. Jag är så tacksam över att juli varit så varm och solig efter en juni som var raka motsatsen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

26 kommentarer på “Picknick i parken”

  1. Visst är den söt =) Emilmössan är köpt på loppis och pirathatten på Sagolika ting i Umeå

  2. En liknande helsvart Emil-mössa fanns på Åhléns i början av sommaren. Kanske kvar än. Min dotter ville absolut ha en sån och var jättefin i den – så tappade vi den på semestern i Finland häromveckan…
   Fina bilder Clara – instämmer med de andra: du strålar!

 1. Hej Clara!
  Om jag förstått saker rätt är du en politiskt engagerad och insatt person som dessutom är mycket engagerad i feministiska frågor. Därför vill jag tipsa om en artikel i Sysvenska Dagbladet idag, skriven av Helena Granström, “Se till mig som liten är”. Det hade varit intressant att höra dina tankar och funderingar kring ämnet. Du är ju både småbarnsmamma och feminist och har många spännande tankar om hur man delar sitt liv mellan fritid och jobb. Bara ett tips-jag ser fram emot att läsa vad du tycker! :-)/Caroline

 2. Oj, vad vacker du är! Gillar din blogg. Jag undrar om du har tips på bra miljövänliga, giftfria madrasser till barn?

 3. Oh så vacker du är, den graviditeten klär dig verkligen. Mysigt med picknick. Här är det så varmt att picknick får ske inomhus med Ac:n på. Kram Jess/Style de Vie

 4. Vilka härliga bilder och vilken underbar klänning! Tycker alltid du har så fina bilder på bloggen, hur gör du? Är nyfiken på vad för kamera du har? Om du använder någon mer utrustning än bara kamera? Brukar du redigera bilderna innan dom hamnar på bloggen? Brukar kunna ana en viss oskärpa/suddighet i vissa bilder. Du får gärna berätta, ser fram emot att få lite tips och inspiration för att kunna utveckla min egen fotografering.

 5. Åh vilken härlig klänning! Verkligen fin och somrig i färgen och Bertil är så söt med sin pirathatt

 6. Hej Clara. Jag läser alltid din blogg, men skriver aldrig något. Så jag tänkte bara stanna till och säga HEJ, du är så bra! Klok och snäll! Och ödmjuk. Synd att folk ibland har behov av att skriva syrliga (eller rent av elaka) kommentarer. Ibland håller jag inte med dig i alla åsikter du har, men det gör ju ingenting, jag håller ju inte ens med alla mina kompisar om allting – men man behöver ju inte vara elak för det. Så fortsätt skriv, och fortsätt lägg upp bilder på din ljuva tillvaro. Du bor som i en dröm! Lycka till med bebismagen också. KRAM

 7. Så himla fin klänning och så vacker du är i den! Jag gillar att loppis inte bara ser ut som loppis nuförtiden, utan kan va bara fina kläder i begagnat bra skick. Även om jag även gillar “loppisstilen”, är det kul att det inte alltid syns att det är från loppis. Så kan alla ha det!

 8. Det här låter nog jättekonstigt, men jag sitter just nu och kollar igenom ditt jul-arkiv 🙂 Åh, jag älskar bilderna, färgerna, känslan, stämningen och min absoluta favoritbild är den tagen utanför en kyrka med två skyltar som pekar ut församlingshem bl a, vilken bild, helt sagolik. Jag kan inte se mig mätt på den. Har även lyssnat på dig när du besökt Saltå kvarn. Så vettiga saker som tas upp och så naturligt du leder samtalen. En eloge till dig!

 9. Kära Clara!

  Jag har en fråga gällande att söka efter specifika inlägg hos dig.. Du skrev för några år sen (tror jag) om vikten av att inte vilja ha sex, som parallell till debatten om att kvinnor ska få ha sex hur mycket de vill. Jag är i behov av det inlägget!!! 🙂 var har du gömt det?

  Tack för en så fin blogg och så fina böcker i min hylla, du är verkligen en underbar clara!

 10. oj, rättelse: vikten av att det är ok att inte vilja ha sex! förlåt, nu lät det som att du hade värderat viljan, det gjorde du inte!

 11. Hej!

  Följer du Habblarp trädgårdar på Facebook? Fastnade för den sidan här om dagen, har ingen direkt lust att köpa ägg längre…

  1. Det här var ett riktigt fint tips. Bryr ni er om vad ni äter… eller vill ni bara ha en hjärtvärmande hönshistoria så gå in och kika!
   Eller vill ni ha en tankeställera om hur jävligt det är i äggindustrin. Kolla in på facebook.