Trots att jag är mammaledig gör jag ju lite jobb ändå. Bland annat så ska boken ODLA färdigställas i höst. Det är uppföljaren till BAKA som kom i maj och FIXA som släpps i september. Det passar mig otroligt bra eftersom att jag verkligen inte mår bra av att vara barnledig på heltid. Inte min man heller så därför är det skönt att vi är barnlediga parallellt och turas om att jobba och sköta familjen. Efter bara någon timme försjunken i mitt jobb känns det roligt och uppfriskande att vara med barnen igen. (Och bebisen sover ju ändå mest så mellan matstunderna passar jag på och gör precis vad jag vill!)

Och igår fotade vi alltså de sista bilderna till ODLA och den blir så vansinnigt fin. Så här kaosartat såg det ut bakom kulisserna när vi fotade. Och så kan ni addera några underbara, sjövilda ungar till ekvationen samt en treveckorsbebis i sjal på magen så får ni en bild av hur det gick till. Jo, jag var lite trött när arbetsdagen var över. Trött men lycklig över att inte behöva välja utan få både och. Spendera tid med mina älskade barn och ändå fortsätta med det jobb som ger mig så otroligt mycket glädje.