En sak jag och Jakob drömmer om och planerar inför är att spendera någon eller några månader varje vinter utomlands. Det behöver inte vara jättevarmt – bara varmare och ljusare än hemma. Och gärna inom Europa så att man kan resa dit med tåg eller båt, då flyg inte känns särskilt hållbart. Det är en perfekt tid i livet att göra det eftersom att jag har ett flexibelt jobb och kan arbeta vart som helst och Jakob också har stor frihet med sina studier. Och vi har heller inga barn som har skolplikt än så länge, så vi måste inte stanna hemma av den anledningen.

Vi vill hyra ett hus eller en lägenhet som kan kännas som hemma. Där jag kan baka och laga mat och pyssla och göra allt det där som jag behöver göra för att trivas med livet.  Platser vi funderar på är Kalabrien, Menorca, Sicilien, södra Turkiet eller något annat land kring Medelhavet.  Det känns så himla spännande att tänka på! Förhoppningsvis blir det av lagom till nästa höst.