Jag är så otroligt peppad på jul i år! Mer än vanligt till och med. Den här julen firar vi hemma och min närmsta familj kommer hit. Sist vi firade jul här hade vi bara Bertil. I år finns det tre små barn, Bertil, Juni och Folke – och det gör det ännu mer speciellt. Jag älskar alla förberedelser kring julen men förra året var jag nygravid och mådde pyton så då blev det väldigt lite av den varan. Så i år ska jag ta revansch! Jag är ju verkligen en julnörd som köper julklappar året om och letar julpynt på sommarloppisarna. I somras hittade jag bland annat en fin och jättegammal julkyrka för trettio kronor och nu är jag på jakt efter en gammaldags julkrubba också. För mig är det alltså inget konstigt att redan nu vilja börja julblogga.

Jag vet att vissa läsare blir jättestressade av att jag pratar jul redan i november. Men jag kan helt enkelt inte låta bli. Det här är den bästa tiden på hela året för mig. Jag kommer börja blogga så smått om julen redan nu och om det ger någon andnöd av ångest  – scrolla bara förbi!