Jag smyger in en liten jultävling årets sista skälvande dagar! Den här gången ligger presentcheckar på valfri målarfärg från Beckers värde 2000 kronor i potten! Kanske något för ett renoveringsprojekt under jullovet?

För att vara med och tävla ska du motivera vilken nyans du skulle vilja måla med från Beckers färgkarta med deras mest populära nyanser – och varför du skulle vilja göra om just med den! Här på bilden syns nyansen Mossa som jag själv är väldigt förtjust i! Grå i vissa ljus, grön i andra. Som en skiftande mossa med andra ord.

Tävlingen pågår tills 1/1-2015. Beckers utser vinnaren och beslutet kan ej överklagas. Ev vinstskatt betalas av vinnaren

 

Grattis till Anna med vinnarkommentaren “Lillebror ska flytta in till storebror I vår lilla lägenhet. Med fem år mellan dem och Olika intressen och behov blir det en utmaning att få ett barnrum som passar båda. Vi har bara råd med att köpa Nya möbler till barnen men väggarna är Verkligen I stort behov av ny färg då den gamla flagnar och har hål. Färgen Honungsmelon skulle skapa en varm och positiv atmosfär I rummet och göra så de Nya möblerna kommer till sin rätt. Jag är övertygad om att ny härlig färg skulle vara pricken över i:et och få pojkarna att älska sitt ” Nya” rum!”