Mellandagsmys

Jag tycker alltid att juldagen och annandagen är en sådan lättnad. Man kan göra lite som man vill och laddningen från julaftonen är över. Vi har verkligen tagit det väldigt lugnt. Med flera av både barnen och oss vuxna sjuka har vi bara gjort korta promenader i kylan och däremellan hängt inomhus. Idag gick vi dock ut och åkte skrana och pulka

Väldigt roligt! Tycker om när man kan få motion utan att knappt hinna märka det själv. I övrigt längtar jag mest efter att få ligga i soffan med Astrid Lindgrenbiografin “Denna dagen ett liv” och sträckläsa. Det får bli över nyårshelgen tror jag. Ser fram emot det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer på “Mellandagsmys”

  1. Vill bara tipsa om den fina dokumentärserien Astrid som går på SVT nu. Första delen ligger uppe på play.

  2. Juldagen och annandagen är inte mellandagarna…. Även om man kan tro det för att mellandagsrean startar då….

  3. Känner igen det där, var ute och lekte och rullade runt och kastade snöbollar i första snön här i Skövde igår kväll. Har sjuk träningsvärk idag! En äldre herre kom fram och gissade åldern på mig och min vän. Han sa 14. Vi är 29 och 24. Men det var ändå fint.