Gott nytt år!

Hörni allihopa,  gott nytt år på er ! Hoppas ni får en fin nyårsafton ikväll. Och ifall ni inte har någon att fira den med eller något särskilt roligt att göra så tänk på att det faktiskt också bara är en sketen sista-dagen-i-månaden-dag. Man måste inte ha sitt livs roligaste fest ikväll eller kyssa någon på tolvslaget för att få finnas till. Man kan faktiskt se på teve och äta chips i ensamhet också. Och gråta en skvätt – inte av rörelse utan av ledsenhet – om man av någon anledning skulle känna för det.

Ett av mina nyårslöften (jag har flera i år – återkommer till dem längre fram) är att få ordning på mina tekniska prylar. Som ett led i det har jag nu lämnat bort min trötta, tröga macbook för ominstallering och kärlek. I samband med det tänkte jag ta ledigt två, tre dagar. Vi syns och hörs snart igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Gott nytt år!”

 1. Gott nytt år! Och tack för din fina blogg som för mig känns som att för en stund vila i något varmt, klokt och mysigt. Lite samma känsla jag hade som barn och läste eller tittade på något Astrids verk.. Bullerbykänsla helt enkelt, på ett mycket bra sätt. Tack för det 🙂

 2. Tack o detsamma önskar jag dig o din familj! En fröjd att öppna din blogg o läsa varje dag. Tusen tack för alla fina tankar o bilder du vill dela med oss läsare.
  Varma kramar från Ami i Östergötland

 3. Tack, Clara! Det är just det jag tänker göra, se på film/läsa bok och äta choklad hela kvällen, om jag nu kommer hem från jobbet nån gång. Är faktiskt glad att det lilla nyårsfirande jag eventuellt skulle ha haft avbokades.

 4. Tack för det Clara och gott nytt år själv!

  Chansen för att jag ska kyssa någon vid tolvslaget eller råka trilla in på någon hejdundrande fest i kväll är lika med noll. Är satt i enslig karantän efter otäck magsjukebacill, och kommer att fira genom ett lagom intag av föda och hyrfilmer på datorn. Ensam i min soffa.
  Men är glad ändå, för jag bor i världens finaste lägenhet sedan några månader tillbaka. Och det kommer fler kalas.
  Och…. kanske kommer jag att klättra upp på vårt tak vid tolvslaget och titta ut över stan och alla fyrverkerier. Fatta MAGISKT!

 5. Tack för all inspiration du skänker! Det är alltid en fröjd att få titta in här:) Gott Nytt År!

 6. Gott Nytt År själv Följer din blogg med glädje Tack för orden om nyårsfirandet Mitt i prick Min man sitter som präst i telefonsjälavården. Jag själv sparar krafter till imorgon då ett troligen tufft,intensivt jourjobb som barnläkare väntar Äldsta barnen ute på vift minstingen 10 sover så gott redan. Kram

 7. Gott nytt år Clara! Ja nyårsafton kan gott avdramatiseras lite. Vi hade en trevlig, härlig och lugn kväll igår med vänner och barn. Men helt härligt hade jag lika bra kunnat vara hemma och just kolla film och äta chips. Mycket beror nog också på att vår son fyller 3 år idag och att nyårsdagen har blivit större och viktigare än nyårsafton :). Jag har väl också nyårslöften egentligen men jag kallar det för nyårsmål istället, löften låter så definitivt och ibland eller kanske många gånger kan de vara svåra att hålla. Min mål är bla att börja skriva dagbok, börja måla och se till att jag får mer kvalitetstid med min son 🙂

 8. Min nyårsafton blev den lugnaste hittills. Aldrig förr har jag suttit iklädd herrlångkalsonger och ätit oxfilé, men tänka sig, det blev ett nytt år ändå!

 9. Precis när alla började klä sig fina på eftermiddagen fick jag jätteont i magen. Vid tolvslaget låg jag på en brits på akuten med misstänkt blindtarmsinflammation. Min make och jag fick pussas och säga hej då strax därefter då jag blev inlagd för operation och han fick åka hem till gästerna som fick passa barnen och äta trerätters ensamma ;)! Det blev inte som jag tänkt mig 😉