Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

24 kommentarer på “Vita vintervärld”

  1. Vilken fin kappa! och fina bilder! Med tanke på vinter och snön som ligger tung på träden så sagolikt fint, fick jag en association till Elsa Beskows barnbok “Olles skidfärd” och när han möter på “Kung Vinter” i skogen. Läste ofta den boken för min son när han var liten. Elsa Beskow är så otroligt duktig konstnärinna också och alla hennes bilder till sina barnböcker är helt suveränt målade tycker jag!

  2. Vackert! Blir galen av den ständigt bortregnade vintern här i Sthlm! Vill ha det sådär – vinter, vinter!

  3. Vad fina bilder och du är så vacker i det underbara vinterlandskapet. Njut en härlig helg!

  4. Så fantastiskt vackert! Tänk att få uppleva en riktig vinter! Längtar så! Här i Skåne betyder vinter oftast en faslig massa regn, blåsigt och temperaturer kring nollan. Bedrövligt! Ha en underbar helg allihopa!

  5. Jag är så trött på att vi alltid ska kommentera kvinnors utseende men jag måste ändå säga hur fantastisk vacker du är. På alla bilder. Ta hand om dig!