En av önskerubrikerna jag fick igår var på temat “Pinsamma saker jag gjort”. Jag gör pinsamma saker dagarna i ända eftersom jag är ganska hastig och otänkt av mig. Ofta får jag min man eller folk i min närhet att skämmas så att de rodnar. Själv har jag inte tid att skämmas för jag har fullt upp med att  hitta på nya pinsamheter. Här är några smakprov från min repertoar.

– Jag har avbrutit en hel symfoniorkester för att jag lite diskret skulle fråga min pappa om han kunde skjutsa hem mig efteråt. Min pappa spelade i symfoniorkestern och det visade sig att det inte finns något diskret sätt att avbryta en symfoniorkester på.

– Två gånger har det hänt att jag under lektionstid blivit lite varm och krängt av mig koftan men istället fått med både kofta och t-shirt (och en gång även bhn) och blivit sittande inför alla med naken överkropp och med ett bylte av ut och invända tröjor i handen.

– Första gången på valpkursen när jag istället för att ropa Apport råkade skrika ABORT! Många snea blickar.

– När jag gick till tandläkaren som liten brukade jag och mamma (som var sjuksköterska) åka i lasarettets personalhiss. Det är en sådan där klassisk pater noster-hiss utan dörrar som heller inte stannar utan där man får hoppa av i farten. Men den här gången var inte mamma med och jag fick för mig att det kanske var förbjudet för mig att åka där.  Och när jag skulle av blev jag så nervös av några bistra läkare som stod på på samma våningsplan att jag tog sats och försökte fly och istället hoppade rakt in i väggen och slog ansiktet

– När jag gick i skolan och skulle ta av mig mina överdragsbyxor och kände att det var någonting som satt fast nere vid resåren. Jag började skaka på ena foten för att få loss det där som satt fast. Tillslut lyckades jag skaka loss det och ser hur det seglar iväg över hela kapprummet och landar på en klasskompis klädhängare. Vad det var jag skakat loss? Gårdagens använda trosor.

Nu vill jag höra några pinsamma saker ni har gjort?!