Dagens

Några har önskat fler outfitbilder så jag tänkte försöka göra er till viljes. Här är något jag är förtjust i – min nya vårkappa från Monki. Har haft en blå “konstnärsrock” från det märket som jag slitit och nött på i fem år men nu känns den förbrukad. Gissa om jag blev glad när jag fann en snarlik svart från Monki härom veckan istället som jag hoppas kunna slita på i lika många år. Även den har något av en konstnärsrock över snittet och det tycker jag är så himla fint till alla söta figursydda klänningar som jag annars kan känna mig lite för snäll i.

Den här blommiga klänningen är också ett nyinköp – begagnad däremot. Med perfekta små puffärmar och klädda knappar i ryggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

18 kommentarer på “Dagens”

 1. Det är alltid roligt med outfit inlägg:) Jätte fin klänning! Är skorna begagnade också? Eller vart kommer de ifrån? Vrålsnygga!
  Hälsningar Jenny

 2. Varje gång jag ser dig i olika klänningar så tänker jag ; åh så vackert, det kommer jag också att passa i , och då beger jag mig till närmsta loppisställe och provar och provar , men på mig ser det katastrofalt ut haha ,blir så trött . Däremot älskar jag att shoppa böcker på myrorna / röda korset/Emmaus , brukar inte kosta mer än 5 kr . perfekt och jag återvinner så fort jag läst klart . Däremot önskar jag att klänningarna föll ut så fint som dom faller på dig <3

  1. Jag köper huvudsakligen garner o broderityger på 2ndhand 😀 Så roligt när det är en stor blandning av prylar för det finns liksom nånting för alla då 😀

 3. Superfint både kappan och klänningen! Kan verkligen känna igen mig i dilemmat att känna sig lite för “snäll” i sina klänningar. Men så fick jag en så himla fin lite större och längre svart kappa/kofta och jag tycker att det liksom tar ner det söta/snälla precis lagom.

 4. Provar igen då jag ej fått något svar tidigare:-)
  Jag blir nyfiken på vem som står bakom kameran när du blir fotograferad eller är det kanske så att du använder självutlösare?

 5. Hej Underbara Clara!
  Vilken vacker tapet du matchar klänningen med. Just nu håller jag på att flytta in i ett nyrenoverat hus, så då ligger för tillfället inte min perceptionsförmåga och intresse i mode utan istället i inredningen och då är det tapeterna jag ser och inte klänningen. 🙂 Är det fotograferat hemma hos dig? Vad heter tapeten i bakgrunden? Vad vackert det blå porslinsaktiga blommönstret är, lite Gustavianskt nästan…:-)/Tack Underbara Clara för en bra och inspirerande blogg! /Kram Anna