Inspelningsdags…

Åh, förlåt tystnaden här på bloggen sista dagarna. Är så överhopad av arbete att jag inte hunnit kika in. Vad har jag då gjort? Jo jag har spelat in en miniserie för SVT Go’kväll med avsnitt från gården. Programmen kommer sändas i höst med start om bara några veckor. De kommer handla om livet här på gården med odlingarna, renoveringarna och djuren. I första avsnittet kommer underbara Gunnel Carlsson och hjälper mig att planera och plantera en riktigt mormorsrabatt. Jag och mamma brukade se på hennes program Gröna Rum tillsammans när jag var liten. Det var min mammas favoritprogram och jag tycker att det är så roligt att tänka på att nu 20 år senare kommer Gunnel hem till mig och hjäper mig med min trädgård! Jag kan säga att jag hade en helt fantastisk inspelningsdag igår med Gunnel som är en otroligt inspirerande och varm kvinna!

Jag hojtar när programmen börjar sändas. Och så håller jag tummarna för att SVT fattar att de ska låta mig göra riktiga långa program nästa sommar. Entimmesavsnitt från Claras värld. Vore inte det roligt? Det är ju på tok för lite höns, norrlänningar och ekologiskt jordbruk i rutan…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

45 kommentarer på “Inspelningsdags…”

 1. Så roligt, härligt för dig och vilken ljuvlig bild!
  Ja visst vill vi se mer Clara i rutan! Tycker dina små skapandefilmer häromåret är så härliga. Kör på!
  Trevlig helg!

 2. Åh jag hoppas verkligen att det hoppar på den idén SVT! Skulle vara som 100% bonde fast med Clara. Såå coolt och dessutom en kvinna. Så fantastiskt inspirerade! Heja dig!

 3. Så spännande att få ha Gunnel som coach! Det är verkligen inte det lättaste att skapa en trädgård från i stort sett inget. Det ska bli kul att få se resultatet i tv-rutan.
  Du är en inspirationskälla för mig. Bara så du vet de!

  1. Tro mig – ingen som läser nån blogg öht. har missat att du bor i USA. Du kan sluta göra reklam för det nu, tack.

 4. Det skulle vara superkul om vi fick se mer av dig i rutan Clara! Det skulle jag inte missa! <3

 5. Det här ser jag fram emot, särskilt att se mormorsrabatten! Skulle behöva såna vid vårt hus också

 6. Hej Clara,
  Jag bor i Köpenhamn och i Danmark finns det ett program på Dr. Det handlar precis om det du skriver. Här går det hem, och jag skulle garanterat hellre följa ditt program. Dock har det namnet bonderøven , tråkigt namn för ett sådant bra program.

  1. Bonderöven sänds även i Sverige. Jag tror det heter “Nästan 100 procent bonde”. Jättebra program och sänds på SVT.

 7. Åh! Det vore fantastiskt roligt! Men ser fram emot de avsnitten du gör nu också, så kul. Och wow, vilken känsla det måste vara att ha Gunnel i trädgården. Jag brukade också se på Gröna Rum med mamma. Gunnel och Hannu Sarenström, som också var med då, är verkligen inspirerande.

 8. Åh, vilka barndomsminnen. Även jag tittade på Gröna rum med mamma som barn. Ska blir roligt att se programmen i höst, och håller tummarna för att du får en längre produktion nästa sommar 🙂

 9. Skulle definitivt hänga framför tv-rutan, om de sände entimmesprogram från “underbaraClaras värld”. Varför inte under höst/vår, när man gärna sitter inne och tittar på tv. Tycker att många program är alldeles för “snuttiga”. Svt underskattar oss tittare!

 10. Du är verkligen inspirerande Clara. Jag älskar ditt val av tapeter och mixen av gammalt och nytt, du har tagit det bästa av allt, tack vara din kreativitet – att få ett program med Underbara Clara vore riktigt härligt!

 11. Ja entimmesprogram vill jag se!! Låter dock spännande med de här kortare inslagen också,,

 12. Det hade varit helt fantastiskt att se dig i en svensk variant av “det goda livet” som visats på SVT. Fantastiskt program ☺️