Söndagen i bilder

På söndagar försöker vi göra något med familjensom innebär ledighet – och inte har ett dugg med något företag, jordbruk eller renoveringsprojekt att göra. Jag tog en långpromenad på morgonen och passade på att plocka lite blåbär och sedan åkte vi in till stan

Gick på museum

Och kollade på fina gamla saker och käkade en god lunch!

Sedan en sväng förbi mammas grav. En oerhört fridfull plats och besöken där lockar fram en massa frågor och funderingar hos fyraåringen

Vi var bjudna på surströmmingsmiddag hos min kompis Elina på kvällen. Så sanslöst gott! Åt fem eller sex klämmor.

Till efterrätt var det mintchokladmousse och när vi ätit upp den och pratat en lång stund packade vi in ungarna i bilen och åkte hem igen. En väldigt fin söndag. Men nu är det dags att hoppa i säng för imorgon väntar teveinspelning här hemma. Roligt men intensivt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer på “Söndagen i bilder”

 1. Hej Clara, vilka fina bilder! Så skönt att göra så när man bor i renoveringsprojekt. Det hade vi behövt idag men det blev inte så tyvärr. Gillar inte när allt bara flyter ihop och blir plikter, jag vill gärna på något sätt “helga vilodagen”.
  Apropå det, går ni i kyrkan på söndagar? Ser dig inte så ofta skriva om kyrka eller församling (längre) och är nyfiken på var och hur ni går, om ni går. Jag tillhör Svenska Kyrkan, går i en Stockholms-församling, men alltså inte idag, som sagt.
  Upplever ofta att dagen blir “avig” om jag hoppar över kyrkan, men försöker i alla fall lyssna på radions gudstjänst.

  Hej hopp , ha en bra vecka!

 2. Jag tänker att det är oerhört viktigt att dra upp gränser för vad som är ledig tid. Våra arbetsliv blir bara mer och mer gränslösa. Även jag som åker till jobbet fem dagar i veckan och har helg borta från jobbet måste jobba på att vara tydlig med mig själv, med föräldrar och med chefer om vad som är vilken tid. Men när det funkar så är det oerhört avkopplande att lämna och oerhört givande att ge gärnet på jobbet 🙂 Låter som en härlig ledig dag!

 3. Åååh surströmming! Nu dreglar jag av avundssjuka.
  Min syster från Göteborg kommer på besök om två veckor. DÅ ska det festas…

 4. Clara, TACK! Tack för bloggen, för att du skriver, för dina fina bilder på Instagram som lyser upp vardagen. Kram från ett stort fan 🙂 <3

 5. Minns lukten av surströmming hemma hos farmor och farfar när jag var liten. Måste testa att äta någon gång men jag vill inte vara den som öppnar burken 😉