En lerig, suddig dagens

Åh hjälp vilken dag! Blev väckt klockan 03.30 av törstig fyraåring och sedan låg jag vaken till halv sex innan jag lyckades somna om. Ute har regnet öst ner och jag har varit inne i stan och haft möte med den styrelse jag sitter i, rekat fina tapeter för ett jobb, köpt blommor för ett annat jobb och sedan plåtat hela rasket. Tog en dagens outfit med min nya fina Jumperfabrik-klänning och leriga stövletter från Vagabond. Hela vår gård är ju en leråker så man kan ju bara glömma det där med välputsade skor…

Nu återstår en stunds hamrande på tangentbordet och läggning av barnen innan jag hoppar i säng med Värsta Språket i Öppet arkiv. Lika bra nu som för tio år sedan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

17 kommentarer på “En lerig, suddig dagens”

  1. Mitt favoritprogram, det är verkligen så himla bra. 🙂 Och himla fin klänning!

  2. Vilken fin klänning! Du har ju ofta klänning och det är så fint och skönt oftast. Har du aldrig problem med strumpbyxor som hasar ner och blir simpor och grodfötter kring låren? Det blir jag tokig på! Ibland drar jag på mig korta tights över för att de ska hålla sig uppe. Har du några andra knep eller några wonder pantyhose?

    1. Tack snälla! jo, strumpbyxor kan vara ett riktigt aber. Brukar vara bättre om man inte köper för små. Jag köper oftast strl XL på H&M så att de räcker till mina långa ben. 120 denier är också bra tjocklek och de brukar inte hasa så förskräckligt. Lycka till =)