Äntligen snö

Var halvdöd när jag vaknade imorse men när jag drog upp rullgardinen var jag tvungen att skrika lite. SNÖÖÖ! Äntligen! Under natten hade hela världen bäddats om med vita lakan

Jag tog Melker på en skogspromenad och han var helt sjövild! Gjorde plogen, sprätte med benen och galopperade runt som en galning. Ungefär som jag själv får lust att göra när det snöat

Vårt lilla hus sett från skogen

Gick till älgtornet som jag brukar och stod och såg på hur snömolnen drog in. På vägen hem snöade det lovikavantar från himlen. Det här blir en fantastiskt onsdag!

En dag med kristyrgranar och duntäcke

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

29 kommentarer på “Äntligen snö”

 1. Åh vad avundsjuk jag blir! I Örnsköldsvik har vi inte fått någon snö än, bara regn. Längtar så tills det vita täcket lägger sig och man får stå med ansiktet upp mot himlen och känna de kalla flingorna mot huden! Magiskt!

 2. Åh snön, som jag längtar! Det ryktas att den kommer till Uppsala i helgen.
  Jag har varit nyfiken under period på hur mycket du jobbar. Eller kanske snarare vad som är ditt mål. Ofta anar man att det klumpar ihop sig för dig och att du får arbeta på kvällarna, men sedan tidigare vet jag också att det inte är så du vill ha det. Hur många timmar blir det på en bra dag? Jag jobbar ungefär sex och tycker att det är en höjdare!

 3. Ååh vad härligt! Blir väl knappast någon snö i Malmö, men man kan ju alltid hoppas 🙂

 4. Du bor inte många mil från mig, men ändå skiljer det så mycket på vädret… Här regnar det bara, vilket är supertrist 🙁

 5. Underbart med snö, det blir så mysigt!! Snön har kommit till oss också men den har blivit liggande särskilt länge. Det ser dock ut att bli kallt framåt så då hoppas jag på att det blir vitt!

 6. Åh vad vackert. Jag hoppas verkligen vi får snö här i stockholm också snart. Eller i alla fall innan jul. Just nu är det bara så blött och tråkigt.

 7. Hej! Vilka härliga bilder! Bor i Umeå men har bara sett Regn idag, längtar lite till snö nu men vi har samtidigt varit jätteförkylda här hemma så den kan dock komma när min näsa tål kylan igen. Verkar så mysigt att bo i hus på landet. Speciellt under julen. Kramar Sandra.

 8. Så deilig! Vi fikk litt snø denne uka, men den forsvant fort. Toåringen vår syntes det var veldig spennende!

 9. Tänk vilka temperatur skillnader vi har i Sverige !
  Bor på västkusten och har precis hängt undan sommarjackan!(även om det är extremt sent även här)

 10. Här ligger snön tjock och tung. Vi kör skoter och skottar snö så svetten sprutar! Heja norra Lappland!

 11. Ville bara säga att det är ännu roligare än vanligt att kika in på din blogg – vilket tempo med så himla många mysiga och bra inlägg sista månaden!

 12. Vilken stämning jag fick av det här inlägget! Tycker du formulerar dig så vackert fastän det “bara” rör sig om sådana här inlägg om vardagen. Som små dikter under varje bild.