Klappat och klart

Nu har jag slagit in de sista klapparna. Man kan ana temat “platta paket” den här julen. Mest ger jag bort en massa böcker. Finns ju så mycket bra litteratur som bara väntar på att läsas. Av stora och av små

Jag håller det enkelt i år och gör paket av naturfärgat papper, bomullssnören och etiketter jag klippt av vitt styvt papper.

Lukten av lackstång vill jag inte vara utan i december!

Här kan du höra när jag lackar paket i En Underbar Pod – varning för galet mycket julstämning i öronen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Klappat och klart”

  1. Vilka fina paket! Tycker om när man slår in något så man kan göra ett perfekt paket. Typ en bok är optimalt! Tråkig att slå in runda grejer där det inte blir lika snyggt! Hehe.

  2. Du som älskar blommor. Har du varit in på ‘Melehoff- blommor o design ‘ på Haga i Umeå?
    Ett tips, gör ett besök!!!! Så trevlig butik med massor av udda snitt och växter.

  3. Min äldsta dotter önskade att vi ger till hjälporganisationer. Jag vågar inte annat, därför fick barncancerfonden 500kr…sen köpte jag lite paket ändå för hon ska inte komma undan min glädje i att välja något fint och ge på julafton. Det är en sådan skön känsla.

  4. Så fridfullt det ser ut, och vackert. Långt ifrån vårat stök med papper, snören, saxar, tidningar, tejp och kartonger på köksbordet… Men ikväll hoppas jag vara klar med mycket annat så att jag känner lite inspiration för att slå in alla klappar som väntar.