Jag älskar att ha en fyraårig – snart femårig unge. Bebisar i all ära – men shitpommesfrites vad roliga denna ålder är! Vi har så himla skoj tillsammans. Vi har egna interna skämt och ligger och filosoferar i sängen om kvällarna. I vinter ska vi resa bort bara jag och Bertil och jag kan inte tänka mig någon person jag hellre skulle semestra med. Så glad, nyfiken, klok och omtänksam. Det är också så skönt att kunna resonera. Förklara varför vi kan göra si men inte så. Och fråga vad han tror om olika frågor. Vad är bäst att göra?

Han är också världen snällaste storebror och jag skulle väldigt gärna ha honom som min storebror. Så mycket roliga lekar som han hittar på och så snäll och omhändertagande som han är. Fyraåringen -snart fem – vilken ljuvlig varelse att ha boende i sitt hus. Alla som känner sig lite vissna och nedstämda inför världens allt elände borde få låna hem en då och då.