Efter regn kommer solsken

Den här dagen började så varm och fin. Vi åt frukost i det gröna, sörplade kaffe i skuggan och gick sedan och badade. Men precis när vi kommit upp ur vattnet brakade det värsta regnoväder loss. Det öste ner på ett sätt jag aldrig sett i Sverige förut. Riktigt dånade i hela huset och sedan blixtrade och smällde det.

Totalt mys för mig som älskar åska. Vi satte på film till barnen och sedan drog jag och min syster på loppis för att fynda. Jag hittade söta små kakburkar och ett gammalt jugendfat. Ska visa imorgon!

Men på kvällen solade det upp igen och hela världen ångade av fukt. Vi tog en promenad runt byn för att sucka åt allt det fina.

Ja men ni ser ju själva. Utsikten från vardagsrumsfönstret. Fint så det förslår!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Efter regn kommer solsken”

  1. Hej! Älskar att gå på loppisar! Har nyss flyttat till Umeå så jag vet inte var alla bra sommarloppisar finns, så snälla, tipsa mig! 😀