Fixa sommartorpet

fixa stilen sommartorpet sommarstugan diy

Med risk för att någon tycker att jag kommer med gammal skåpmat här på bloggen måste jag ändå tipsa om ett inlägg jag skrev förra sommaren. Om hur man skapar den där härliga sommarstugestilen som är lite ratig, hopplockad och alldeles underbart missmatchad! Sådär som det ser ut hos farmor – och som gör att det blir hemkänsla i hela kroppen. Den där stilen jag själv vill ha i mitt hem. Guiden läser ni här och missa inte de att läsa de festliga tipsen i kommentarsfältet också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Fixa sommartorpet”

  1. Jag älskar alla bilder du lägger upp, gamla som nya :). Och du.. jag tycker att DU har precis den där känslan i ditt hem. Jag börjar nästan titta mig omkring i mitt “vit-gråa” hus och känna att jag bara vill blåsa ut allt och göra precis som hemma hos dig :-). Jag har ju föräldrar som drivit loppis i många år men det tråkiga är att jag stoppat undan alla mina vackra fotogenlampor, gamla dukar, mattor och serviser. Kanske dags att börja mixa bort det vita med lite stugromantik. Ja, det ska jag nog!!
    KRAM på dig, fina!

    1. Kan tycka att båda stilarna är fina, beror ju på hur det är inrett. Den bild du visar på din blogg fru Minimalist, är ju stökig medans Claras inredning i mitt och tycke är både smakfull och genomtänkt. Din bild är ju mera hipp som happ, hade jag växt upp med den röran hade jag förmodligen också blivit minimalist.

  2. Du är verkligen fantastisk på det du gör! Tycker också du är väldigt bra på att få oss läsare att förstå att du är en vanlig människa, som gör fel, inte alltid orkar, blir sjuk osv. Det ljuva du gör blir ännu ljuvare – för det kommer ju faktiskt från en helt vanlig människa. Hoppas du förstår vad jag menar. Du är min favvis, helt klart!