Flashback Friday

Fredag och flashback till juli 2008. När jag uppenbarligen bar nästan samma kläder som nu. Och nästan exakt likadana skor! Det kallar jag för kvalitetsplagg. Som inte bara håller ihop i många år –  utan också håller rent estetiskt.

Frisyren var dock lite annorlunda. Älskade detta isblonda hår men det var ett besvär att färga utväxt var åttonde vecka och ont i hårbotten hade jag ständigt…

Kollar i arkivet och ser för övrigt att jag är en grymt tråkig människa. I juli förr åtta år sedan gjorde jag ungefär exakt samma saker som jag ska göra denna juli. Umgås med min syster, åka till min farmors hus i Glommersträsk, gå på loppisar och äta melon. Men samtidigt – varför ändra ett vinnande koncept? Nä jag kör på som jag brukar!

Prova min goda melonsallad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Flashback Friday”

 1. Härligt med såna hållbara plagg! Och det finns ett lugn i att göra samma saker, börjar även jag tycka fast jag är en rastlös typ…

 2. Mja, så är det ju med oss högkänsliga. Vi är gärna inrutade. Det jag gillar att göra på sommaren är att få ordning på sådant som blivit eftersatt under året, flyttstäda utan att flytta och ränna på varenda tillgänglig loppis.

 3. Snygg klänning & cool frisyr! Jag hade lika isblond page på den tiden så jag antar att det var trendigt just då.

  Och plagg som går att återanvända är ju bara hur bra som helst. Har själv mycket kläder sen flera år tillbaka. Det är ju verkligen så att mode kommer igen…

 4. Jag håller verkligen med!

  Livet är kort och människor pratar om ständigt nya upplevelser och självutveckling.

  Jag vill bara vara med alla människor jag älskar, göra det jag älskar, vara på de platser jag älskar, äta chips, laga mat, kramas och liksom finnas till i allt jag älskar om och om igen. Då kommer jag känna att jag levde till fullo.
  Varför ändra på saker bara för att? När samma saker gör en lycklig.

  Jag tror den här ständiga svenska rastlösheten inte gör oss gott. Jag tror på mer förnöjsamhet och tacksamhet för att gemenehen ska må bättre.

 5. Jag håller med dig, varför ändra på något som man tycker om och som dessutom funkar? Jag har så lite måsten och planer som möjligt, för att verkligen kunna ta det lugnt och slappna av.

 6. Fina bilder! Det är alltid lika roligt att se dina tillbakablickar på frisyrer och stilar.
  Önskar dig en härlig sommar!

 7. Vågar lova till 100 % att du kommer att vara lika “tråkig” i juli i år, 2019 men det är ju bara ur en positiv synvinkel. Sakerna i sig är ju inte tråkiga och nu har du dessutom tre barn att få dela denna tråkiga nej förlåt roliga och glädjefyllda vardag med.