Lata perfekta dagar

Åh, vilka underbara dagar jag och barnen har här hos Jakobs mormor. Vi prickade in en riktig pangvecka med sol och nästan kvävande värme varje dag. Jag badar så ofta att håret inte hinner torka mellan gångerna och ligger en hel del på en filt och läser. Just nu Den lille vännen av Donna Tartt. Vattnet är omkring 25 och jag kan ligga i och plaska hur länge som helst. Tacksamhet över att få ha lite riktig högsommarvärme och att barnen har både sin farmor och gammor på plats att leka med.

Idag åkte vi ut med flotten och fiskade och grillade men jag kom inte ens ihåg att ta med kameran. I sådant semestertillstånd är jag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Lata perfekta dagar”

  1. Det händer att man glömmer kameran och då surar man i efterhand men äsh vi är alla människor. är vattnet verkligen 25 grader i Sverige :O???

  2. Semesterlivet på landet, så rofyllt och skönt. Vi är nyligen hemkomna till Stockholm från 3 veckor i Jämtland med samma vackra lugn. Här i stan är värmen mer tryckande än skön, så NJUT där du är!

    Glad också att du kan slappna av såpass att du t.o.m. glömmer kameran, något jag av erfarenhet vet är svårt som bloggare.. 😉