Det sitter i detaljerna

plåtburk kaffe

Jag uppskattar verkligen de små sakerna som gör vardagen lite vackrare. Som en gammal plåtburk till kaffet.

plåtburk kaffe loppisfyndad bakelitmått

Och det lilla mintgröna bakelitmåttet som väger skönt i handen.

plåtburk kaffe loppisfyndad bakelitmått taper josefina boråstapeter

Att låta det stå framme och pryda sin plats och göra mig på lite bättre humör när jag vaknar på morgonen, gnuggar sömnen ur ögonen och sätter på mitt kaffe.

Älskade detaljer i badrummet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Det sitter i detaljerna”

  1. En loppis i min närhet säljer precis den burkserien på fotot. Det är några st (7 el 8 tror jag) med olika namn på; just Kaffeburken är en av dem. Fina!

  2. Förstår dig precis. Fina bilder som alltid. Jag har också vissa gamla ärvda/loppisfyndade föremål som ger det där lilla extra skimret till min vardag. Fortsatt fin sommar!

  3. Åh jag håller verkligen med om att det är detaljerna som gör det! Älskar när man får lyxa till vardagen lite med en fin burk till kvällsfikat eller en fina blomma i badrummet. Det är verkligen detaljerna som gör det i min inredning 😀

  4. Haha, jag har en sån där liten “spade” fast i rött som jag fått av pappas moster. Har inte fattat vad man ska ha det till, men det är alltså ett kaffemått? Jag som har skopat diskmedel med mitt xD

  5. Jag älskar min kaffeburk,1kg plåtburk köpte jag med kaffe i på- 80- talet med Karl Larsson motiv. Din kaffe burk var väldigt fin.

  6. Åh så fin! Jag har också en plåtburk till kaffet- gör det hela så mysigt