Solkysst

r036A2984

Är det inte märkvärdigt att man kan känna sig så fin bara av att ha fått lite färg på näsan och solblekta slingor? Augusti måste vara den fräschaste månaden. Speciellt när jag rycker upp mig lite efter semestern. Börjar tvätta håret regelbundet, använda nagelborste för de jordiga sorgkanterna och stryker på lite läppglans. Allt blir liksom fräscht och härligt i jämförelse med den bedrövligt sunkiga sommaren när jag går i samma kläder varje dag och helst inte duschar alls…

r036A2912

Idag har jag varit i Umeå för första gången på nästan tre månader. Förtydligar: Det var alltså typ TRE MÅNADER SEDAN jag besökte stan. Har inte känt behovet av affärer och folkliv förrän nu. Men idag var det intervju och två plåtningar och diverse inköp till jobbet på schemat.

underbaraclara outfit 036A2967

Och nu är min första riktiga hela arbetsvecka slut och jag är trött så att ögonen går i kors…ska blir skönt med helg! Ha det fint allihopa

En bra tid för ljuva pasteller

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Solkysst”

 1. Fantastisk klänning!
  Undrar om det är ett retrofynd eller nytillverkad som man kan få tag på?

 2. Vilken underbar klänning! Går den att köpa eller är det ett secondhand-fynd?
  Mvh, Victoria

 3. De är så mycket skönare att hänga på landet. Jag håller mig helst ifrån stan. Skickar gärna mannen för att handla. De är så skönt att vara med djuren och i naturen. Vill inte springa runt bland alla människor. Kram

 4. Ville bara berätta vad min 4 åriga dotter sa när hon såg dig i din blå klänning. “Is that a princess?” 🙂

 5. Jag som ej blir exalterad av klänningar blev det nu.
  Den var verkligen snygg och snygg på dig!