• inlägget presenteras i samarbete med Linas Matkasse •

Matinspiration till dörren

linas matkasse 036A8578

I samarbete med Linas Matkasse provade jag i veckan att laga mat från Flexitariankassen. En matkasse för den som vill äta mer grönt och mindre kött.

linas matkasse 036A8511

Flexitariankassen innehåller ingredienser till fyra middagar för fyra personer. Det medföljer även ett häfte med recept och lite annan härlig matinspiration. Ordinarie pris på just flexitariankassen är 799 kronor.

linas matkasse 036A8561

Smidigt och väldigt gott var det! Jag provlagade Enchiladas med tomatsalsa, koriander och bönor. Roligt att laga något jag aldrig gjort förut och skönt att bli servad med uppslag när min inspiration tryter.

Just nu finns det ett prova på pris från Linas Matkasse där du får en utvald kasse från 299 kronor.
Ange koden TACKCLARA när du checkar ut så får du en salladskasse värde 119 kronor på köpet. Läs mer här. 

Jag spelade in ett litet matlagningsklipp från mitt kök också och på min youtubekanal bjuder jag på receptet.

Inlägget är ett samarbete mellan Underbaraclara & Linas Matkasse

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Matinspiration till dörren”

 1. Hej Clara!
  Tack för en fantastisk blogg! Jag vill uppmärksamma dig på att de priser du uppger här inte stämmer med vad jag får upp när jag går in på länken. Där står det att flexitariankassen kostar 499:- och att salladskassen är värd 119:-.

  Mvh Johanna

  1. Clara skriver ju “Just nu finns det ett prova på pris från Linas Matkasse där du får en utvald kasse från 299 kronor.”
   Dvs priset är från 299 kr och uppåt, beroende på vilken kasse en väljer att prova. Kan rekommendera veg.kassen iaf 🙂

   1. Texten i blogginlägget är ändrat. Tidigare stod det som Johanna skriver. I vilket fall så rekommenderar jag Linas matkasse, man slipper släpa kassar, recepten bra utformade och maten smakar väldigt gott.

    1. Ja, det var en miss i kommunikationen kring vad som egentligen omfattades av erbjudandet. Nu är inlägget korrigerat och allt ska stämma =)

 2. Hej Clara,

  Tack för en bra blogg!

  Priserna du anger stämmer inte och det ligger redan en rabattkod inlagd när man går in på sidan. Det innebär ju att din rabattkod inte är värd något för dina följare.

  Med vänlig hälsning, Sandra

  1. Hej Clara, det är fortfarande samma pris på ditt erbjudande som den kod som redan ligger inne när man går in på Linas matkasse. Då är din kod fortfarande inget värd tyvärr.

   1. Aha. Måste kolla upp. Men jag har uppfattat det som att Linas Matkasse har en drive just nu där man får prova en kasse för 299 kronor och att min blogg är en del i den driven. Dock behöver man koden TACKCLARA För att få salladskassen på köpet.

 3. Hej Clara! Beundrar verkligen dina videoklipp, fantastiskt fint! Skulle så himla gärna vilja veta vad för slags mikrofon du använder samt vilket bildformat du använder när du redigerar? Vore underbart om du kunde ge svar på detta!

  Allt Gott!