Onsdagsbestyr

r036A2040

I helgen är jag på Bokmässan i Göteborg men redan igår kom jag till min syster i Borås.

r036A2008Jag hade Annakarin med mig också och vi blev bjudna på bästa frukosten och sällskapet.

r036A2050

Efter frukost och häng hade jag och Annakarin ett spännande möte. Vi ska ge oss in i en helt ny bransch tillsammans, efter jul får ni vet mer!

r036A2119

Idag fick jag tid att snusa på mina systerdöttrar och så skrev jag min Expressenkrönika som kommer ut på lördag. Och utöver det försökte jag bara kurera mig från den förkylning jag drabbats av. Men nu har jag åkt till Göteborg och ligger på hotellet och dricker te och äter alvedon. Imorgon ska jag banne mig vara helt frisk!

Häng med mig och min syster Anna på utflykt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Onsdagsbestyr”

 1. Din “hemflytt” har blivit så himla bra! Fint och lätt att hitta – både nytt och gammalt. Kategorin med recept är underbar och kul att läsa de riktigt gamla inläggen 🙂 Vilket jobb du har gjort! Jag upplever också att du har fått mer lust (eller ork, eller tid, eller inspiration) då det kommer upp nya inlägg mer frekvent, det gillar jag 😉 Keep up the good work!

 2. Hej!

  Ser två underbart charmiga lampor u-form av hattar som din syster har ovanför sitt matbord, vet du om hon köpt dem eller gjort dem? Om hon gjort dem, vet du hur hon gått tillväga?

  Må så gott!

  Med vänlig hälsning, Tina

  1. Hej. Så vitt jag vet har hon gjort dom själv ich det finns ett väldigt bra och beskrivande blogginlägg på hennes blogg. Anotherblog.se Den är förövrigt väl värd att följa, mycket kul DIY och livsbeskådningar bland annat.

 3. Hej underbara du!
  Köp Coldzyme på direkten.
  Det är ett halsspray som kan häva samt förkorta förkylningsprocessen.
  Jag körde den på mig o mina tre barn förra vintern och skar ner VAB med typ 75 %.
  Du har ett apotek på Korsvägen precis utanför mässan.
  Kram o krya på dig ❤

 4. Jag sydde en body i precis detta mönster och kantband och knappar för kanske två år sen till vårt barn. Kul att se att det finns flera.

 5. Så fint porslinet matchar med plantan på väggen/taket! Hälsa din syster det 😉 Ser se genomfört ut på bilderna. Retroporslin eller nytt i gammal stil…?

 6. Hej!
  Vill bara säga att jag tycker mycket, mycket om en underbar pod. Den ger mig ro i själen.
  Gillar också såklart bloggen, men det är sen gammalt.
  Kram!