Då var jag snubblande nära en stämning – hör allt i nya podavsnittet!

Rösta på En Underbar Pod – nominerad till Svenska Podcastpriset!

Har du varit en knapp-tryckning från att lägga ut elakt skvaller på instagram? Det har jag! Den här veckan bjuder vi på våra värsta teknikmissar och Erica berättar varför man bör ha inkontinensskydd när man möter en ny servitör.  Det är bara att klicka på play!

Musik: Himlen över Hedlunda av Olov Antonsson.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer på “Då var jag snubblande nära en stämning – hör allt i nya podavsnittet!”

 1. På tal om servitörer så var jag och min man på ett fräscht hamburgerställe för ett drygt år sedan. Så där lyxigt men avslappnat och med servitörer som är sjutton år och beordrade att bli tjenis med alls kunder. Jag var höggravid.
  Servitören: Och du vill ha din well, antar jag. Man vill ju inte ha ihjäl ungen!

  Mmm, precis.

  1. Haha! Jag förstår. Hoppas fler vill bidra med sina “service-personal-vi-minns-storys”!

 2. Hej! Det är lite kaos här. Har tidigare googlat fram ditt enkla recept på filmjölksbröd varje gång det ska bakas, men nu var det borttaget.
  Som sagt i upplösningstillstånd här. Vore himla trevligt om du ville lägga ut det igen när det känns lämpligt.. 🙂

 3. Helt fantastiskt härligt avsnitt som alltid. Gillar verkligen känslan av att få ta del av era samtal med allt som ständigt sker runt omkring 🙂