Onsdagsmorgon

r036A4557

Åh vilken morgon. Här är soligt och kallt och frost tjock som kristyr täcker trädgården. Jag äter frukost i lugn och ro och läser båda delarna i tidningen.

r036A4541

Här är en ofixad bild av mig. I morgonrock, morgonrufs och omatchande tjocksockar (för vem orkar leta reda på rätt strumpa?)

Nu ska jag ta itu med den här dagen. Igår storhandlade jag till dagens Halloweenplåtning så nu kliar det i fingrarna att få sätta igång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer på “Onsdagsmorgon”

 1. Vackert.

  Jag som alltid letar reda på rätt socka :). Tycker liksom inte om när det känns olika på fötterna. Så kan man vara olika, men ändå vara lika i att tycka att tjocksockor är ett verkligt måste för kyliga oktober-mornar.

 2. Så fin du är! Ofixad i lugn och ro.

  Ska bli spännande att se vad du ska göra för halloween plåtning. Jag funderar själv på vad jag ska göra till halloween. Lutar åt en pumpa paj.

  Kram

 3. Älskar bilden på dig, så härligt ljus! Jag går också omkring i omatchande sockar här hemma i lägenheten, haha.
  Nu har jag just lyssna på En Underbar Pod 🙂 Jag brukar lyssna på den när jag redigerar bilder och tycker om den så mycket!
  /Evelina – Evelinas Ekologiska

 4. Hahha åh, olika strumpor är en sådan sak som skäääär i mig :)) Men önskar verkligen att jag inte hade brytt mig, dragit på mig två olika och bara entrat dagen som aldrig förr.