Väninneshopping? Nej tack!

Picture 605

Rösta på En Underbar Pod – nominerad till Svenska Podcastpriset!

Tisdag betyder nytt avsnitt av En Underbar Pod. Och Erica firar att hon klarat 12 månaders klädfasta. Men varför får inte jag följa med? Den här veckan handlar det om måttfullhet och självspäkning – om att avstå väninnor, mat, kläder och annan lyx för att lära känna sina gränser. Om min identitetskris och varför jag plötsligt fotade mig själv i minimamelucker.

Klicka play i boxen här ovanför eller lyssna i valfri podapp! Musiken i programmet görs av Olov Antonsson och låten som spelas heter Himmel över Hedlunda.

Har du missat tidigare avsnitt? Klicka här så hittar du alla avsnitt samlade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer på “Väninneshopping? Nej tack!”

 1. Hej! Ser så mycket fram emot varje tisdag när podden kommer ut, den är grym! Tack för att ni gör den 🙂
  Jag har letat länge nu i arkivet för att hitta bilder från ditt och Jakobs bröllop, för jag tycker väldigt mycket om att titta på fina bröllopsbilder, men jag kunde inte hitta dem. Skulle inte du kunna göra ett nytt inlägg med dem?
  Frid!
  Helena

  1. Åh det gör mig glad att höra Helena =) TACK! Bilder från bröllopet tror jag finns i september månad 2008 i arkivet. Men jag kan självklart knåpa ihop ett nytt inlägg också

 2. Tack för en härlig podd! Ser så fram emot tisdagarna när den kommer. Gillar ert samspel och kan bara hålla med shopping är som bäst när man är själv. /Hanna

 3. Hej! Ni har verkligen lyckats göra en unik och fantastisk podd.
  Skulle gärna höra er reflektera om landsbygd, urbana normer och synen på den norra delen av Sverige. Känns som ni har mycket vettigt att säga om detta! Har du fått några märkliga kommentarer om var du valt att bosätta dig till exempel?

  1. Åh, unik och fantastisk =) det vill man ju vara. Tack för uppslag på ämne. Detta lovar jag att vi tar tag i.

 4. Tack tjejer!
  Jag lyssnade till er under en mindre operation och berättade för läkaren att man visst kunde laga punchrullar av smuliga muffins,
  det gick bra och nu ska jag läka ihop.
  Vi skrattade.
  Tack igen och ha det fint!

 5. Tack för en trevlig podd! Den varett trevligt sällskap nu när jag tapetserade tonårsrummet i helgen som gick, lyssnade igenom alla avsnitt då, perfekt!

  Må gott!
  Gunilla

  1. Underbart! Tapetsering brukar kräva en bra pod i lurarna (och en påse godis att höja blodsockret med…)