161030_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_haymarket_livepodd_enunderbarblogg_underbaraclara_bloggevent_lyxbrunch_gretas-3113

Rösta pĂ„ En Underbar Pod – nominerad till Svenska Podcastpriset!

Vill ni sĂ€nda live inför publik i Stockholm? Ja! sa jag och Erica. Vi drog till Stockholm i helgen och jag bjöd in ett gĂ€ng inspirerande bloggkompisar pĂ„ brunch. NĂ€rvarande var La Linda, Hemma med Helena, TrĂ€ningsglĂ€dje, Karolines Vintage, Min Mormors Vind, Annika BĂ€ckström, Un Velo, Angelicas VĂ€rld, Studio Husman och inte minst  Hus30 som tagit de helt fantastiska bilderna! Vi hade en sĂ„ himla fin brunch ihop med massa bloggpepp. Alltid lika kul att trĂ€ffa “kollegor” och prata om högt och lĂ„gt. Samt kĂ€nna lĂ€ttnaden över att alla fotar allting – och ingen blir sur över att maten ska pillas med, rĂ€tta vinklarna vĂ€ljas och detaljerna piffas i ordning.

161030_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_haymarket_livepodd_enunderbarblogg_underbaraclara_bloggevent_lyxbrunch_gretas-3118

Sedan bjöd vi in gĂ€ster och publik till kafĂ©t Gretas/Haymarket för att prata om det mörker vi och mĂ„nga andra Ă€r rĂ€dda för. Om varför negativt tĂ€nkande har fĂ„tt ett uppsving, om varför en utmattad Erica la sig pĂ„ pĂ„ en hallmatta och skrek “mamma” – och jag tar reda pĂ„ hur MER mörker kan göra oss MINDRE rĂ€dda.

ren-underbar-pod-892x1149

Som vanligt Ă€r det bara att trycka pĂ„ play-knappen hĂ€r nedanför! Förresten – varning för bredkĂ€ftade grodor!

Musik: Himlen över Hedlunda av Olov Antonsson.

Har du missat tidigare avsnitt? HÀr kan du lyssna pÄ alla avsnitt!