Podcastpriset – sista dagen att rösta!

I dag den 27 november är sista dagen att rösta En Underbar Pod vidare till final i Svenska Podcastpriset 2016. Jag och Erica är nominerade och behöver din röst för att gå till final!

Det här är det finaste pris man kan få när man gör podradio i Sverige och priset har delats ut i tio år. Det är ni lyssnare som bestämmer vilka som ska gå vidare till final och sen vinna – så din röst spelar roll!

Det tar ungefär en minut och du ska veta att det skulle betyda mycket för oss om du ville hjälpa oss till en finalplats! Har du redan röstat tidigare kan du rösta igen.

Rösta här!

pressbildpod1

Här kan du läsa och lyssna på alla avsnitt av En Underbar Pod.

Eller tryck bara på playknappen här under så får du höra avsnittet “Servicepersonal vi minns” – vi gör podradio av lyssnarnas roliga, knasiga och varma berättelser.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

14 kommentarer på “Podcastpriset – sista dagen att rösta!”

 1. Självklart har jag lagt min röst på en underbar podd! Jag lyssnar och drömmer mig bort till ett kyligt vackert Västerbotten på min resa i Malaysia. En underbar stund när man kan glömma bort den skumpiga bussen och fuktiga hettan för en stund 🙂

  1. Stort tack för din röst Kristina – den värmer ända hit i snöslasket! Och skumpa lugnt 😉

 2. Så himla roligt avsnitt – jag satt på ett flyg mellan Stockholm och Malmö och kunde knapp hålla mig för skratt. Heja på!

 3. Klart att er fantastiska pod ska vinna! Jag har visserligen ingen annan pod att jämföra med, men kan inte tänka mig att det finns någon bättre! 🙂

 4. Jag älskar er pod, det är veckans höjdpunkt för mig. Är föräldraledig med lillebror och vi har babysim på tisdagar. Så när vi har simmat färdigt däckar han alltid i vagnen och sover som en stock medan jag promenerar hem genom Göteborg, en promenad på ca 1 1/2 timme. Då lyssnar jag alltid på ett nytt avsnitt av er pod. Måste säga att BLOK blivit mitt favoritinslag, men gillar egentligen allt. Mest av allt gillar jag erat samspel, ni är så bra. Och då tycker jag verkligen om att podden är så himla proffsigt gjord! Det är välgjort och genomtänkt och arbetat. Tack för att ni ger mig en härlig tisdagsstund! ☺️

  1. Tack för fina ord Elina!

   Kul att du gillar Bloggläsarombudskvinnan – då tror jag att du kommer att gälla nästa avsnitt! Det är ett extra långt avsnitt med massor av Blokfrågor till Clara. Ett specialavsnitt där Clara tar tid att gå mer på djupet när det handlar om kritik mot henne här på bloggen. Sen blir det förstås en hel del adventsstämining också! Tisdag som vanligt ?

 5. Denna pod förtjänar verkligen ett pris! Det är något av det bästa ni gjort, det säger mycket! Hoppas ni vinner!!!

 6. Jag har lagt min röst på er pod nu! Jag brukar lyssna på väg till skolan och blir helt uppfylld och glad av den. Många skratt och gillar er som duo, ni kompletterar varandra perfekt!

 7. Självklart lägger jag alla röster jag kan på er härliga pod! Har följt bloggen ett bra tag (inte sen start dock) och tycker den är just det som du Clara säger att du vill den ska vara; inspiration och underhållning ? Intelligent och vackert, genomtänkt och avslappnat allt på samma gång. Erica, jag upptäckte din röst i husmorsskolan och gissa om jag blev glad när jag förstod att ni skulle göra pod tillsammans. Du är ju bara så bra. Älskar att lyssna på er!

  1. Hej Helena,
   så roligt att höra! Clara vill att En Underbar Pod ska vara en plats där man får komma henne närmre och vi har båda jobbat hårt för att den ska tillföra något eget i “podvärlden”. Riktigt ljudlig radio. Så roligt att vi blivit nominerade 😀

   Vi är båda djupt och varmt tacksamma för alla röster vi kan få! Man kan alltså ge oss en röst varje dag till och med den 27 november. Tack för att du bryr dig om att hjälpa oss och podden!