Adventsfirande

glöggsangria 036A2470

Sicken fin första advent! Min bästa vän Elina med familj var här för att fira. Jag hade kirrat lite fikabuffe med kyld glöggsangria.

r036A2386

Jag gjorde köttbullemackor på hembakt bröd. Julköttbullarna gjorde jag på färs från våra grisar och rödbetssalladen på våra egna rödbetor.

r036A2443

Så fint att få fira in juletiden på detta sätt.

r036A2455

Bjöd på kryddiga ingefärskakor med choklad och saffransknutar. Peppisarna och skumtomtarna var dock köpes.

r036A2545

Fint att vi skrapat ihop till sammanlagt fem ungar <3

r036A2550

När storbarnen dragit ut för att leka blev lillbarnen kvar inne. Och vi vuxna fick några lugna timmar att avhandla högt och lågt. Nu kan julen börja på allvar!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer på “Adventsfirande”

  1. Åh vilken mysig advent ni har haft. De ser så stämningsfullt ut. Och va mycket fint och gott du bjöd på. Här firade sonen och jag genom att spela både brädspel och tv spel och bara vara och ta det lugnt. Väldigt skönt avslut på veckan. Kram

  2. Vilken mysig första advent ni verkade ha 🙂 Jag har försökt rösta varje dag, och jag hoppas det kommit igenom. Jag hade lite problem i början med att aktivera emailen och nu var röstningen avslutad. Vi får hoppas på det bästa, för er podd är verkligen superbra och förtjänar ett pris!

  3. Nu blir jag lite förvirrad. ? Är det chokladkakor med smak av ingefära och kanel eller ingefärskakor med smak av choklad och ingefära? Du skriver olika i de två inläggen. ?
    Men i vilket fall, finns det något recept? De låter kanongoda, båda två. ?

  4. Hej!
    Har du lagt ut recept på glöggsangrian? Du brukar väl göra alkoholfritt? Jag tittade runt på andra ställen men såg bara alternativ med alkohol. Vore jättefint att få ditt recept!