Julkalendern

r036A3004

Första advent är alltid spännande. Väcka barnen, krypa ner i soffan, kolla julkalendern och öppna första luckan

r036A3006

Alla fick plats i soffan. Lite spring bara av tvååringen först.

r036A3007

Som kände ett skriande behov av att hänga i sina romerska ringar innan vi satte igång.

r036A3017

Tycker att årets julkalender kändes väldigt mysig (är ju också extremt svag för Johan Ulvesson och Björn Gustavsson). Precis så här vill jag att den ska vara (fast jag älskade förra årets julkalender också)!

Ute snöar det för fullt och barnen och Jakob blir hemma idag och imorgon och är lite lediga. Jag jobbar på fast i lugnare tempo. Fin första dag på december.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer på “Julkalendern”

 1. Så mysigt! Tror att du menar första december under första bilden 🙂 ha en skön helg!

 2. Er dag låter som en dröm! Själv hade jag en morgon som var mysig ända fram tills julkalendern tog slut för det uppskattades inte av 6-åringen som just nu kämpar med tokmycket känslor i kroppen. VARENDA EVIGA DAG! Ja lite så har vi det som sagt varje dag men men det är ju något som han måste gå igenom.

  Jag tyckte att julkalendern verkar vara precis så där mysig som en julkalender ska vara. Hoppas att den fortsätter med den känslan. Förra årets julkalender uppskattade vi väldigt mycket men så är vi också en historieintresserad familj.

  Snön som faller utanför ditt fönster är jag djupt avundsjuk på! 🙂

 3. Jag gillar den också, så mysigt med mornar framför julkalendern:) Vilken söt liten gran ni har.
  Ha en fin dag!

 4. Låter härligt att årets julkalender är mysig, för det är så den ska vara tycker jag.
  Vi hinner inte på morgonen att titta på tv, men vi ska titta ikväll istället 🙂

 5. Ja hujeda mig! Du din ubermensch!? Så där mysig morgon hade vi definitivt inte(även om det var målet) trötta barn,trött mamma,nån julkalender på tv blev det aldrig tal om att hinna med. Vi öppnade kalendrar, kom en halvtimme senare till dagis,var bara nöjd att onga inte slog ihjäl varandra i farstun när vi skulle i väg. Är dock trevligt titta in på dina stämningsfulla bilder,kan ju använda dom som positiv målbild om inte annat. ?

 6. Precis så där drömmer jag om att ha det en dag; maken, några ungar och en hund i soffan framför julkalendern. När jag var yngre samlades alla syskon i våra pyjamasar och med varsitt täcke framför tvn. Så härliga minnen!
  Nu är jag utomlands och det kommer inte bli någon riktig jul för mig. I 40 gradig värme ska jag nu dock öppna min adventskalender och förhoppningsvis lyckas titta på julkalendern om mitt skruttiga wifi tillåter.

  Tack för mysiga bilder som jag i alla fall kan drömma mig bort i för en stund!

 7. men hur mysig är int björn gustavsson i denna julkalender? Den är perfekt. jag älskade också förra årets kalender men kände behov av en såshär uberjulig julkalender. sjukt mysig!