Ett äkta hem

r036A4159

I fredags tog jag en halvdag på jobbet och åkte till min vän Nina och hälsade på och blev bjuden på lunch. Hon har en helt fantastisk släktgård som hon inrett med känsla och omsorg. Här känner man sig alltid välkommen när man hälsar på. Och lite sömnig. För man slappnar liksom av.

r036A4148

Nina lärde jag känna för snart två år sedan och det är så häftigt att se hennes resa.

r036A4118

Hon startade instagramkontot @nina.elisabet som snabbt växte och nu har hon sagt upp sig från sitt gamla jobb och arbetar som inredare och med webshopen äktahem.se som säljer noga utvalda detaljer för hemmet. Allt med Ninas osvikliga känsla för stil.

r036A4100

I hennes ateljé var det paketverkstad för att slå in alla klappar som säljs i butiken.

r036A4111

Älskar alla hennes gamla grejer, all omsorg om detaljerna och de otaliga fina stilleben som finns överallt.

r036A4125

Jamen du ser ju själv! Ögongodis!

r036A4131

Nina är en fantastisk inredare som jag verkligen kan rekommendera ifall du söker hjälp och inspiration för hemmet. Och lika varmt som Ninas hem är – lika varm är hon som person.  Försöker heja på henne att hon ska starta en blogg också så att fler kan lära känna henne.

Hemma hos Märta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer på “Ett äkta hem”

 1. Ditt hem är så underbart och fint och man blir ibland helt mållös när man ser hur fint ni har gjort vissa vrår och ställen. Sen blev jag även mållös när ni pratade om min historia angående -dagenefterpiller- I podden, tack fina ni för det <3 en sak jag undrar efter att jag kollat igenom din blogg är detta: har du bra brandvarnare? brandfilt? brandsläckare? Menar inte att skrämma dig såklart men mycket av ert material i huset är ju trä, och en olycka sker ju så lätt. jag själv har alltid varit en sån som tänt ljus i hall/kök/toa fast att det bara varit i vardagsrummet som jag suttit i , men på den senaste tiden har det skett så oerhört mkt bränder så jag har börjat bli väldigt nojjig. igår brann en man inne ifrån mitt barndomsområde, så oerhört hemskt – vet ej hur branden startade men ändå – <3 så detta är väl mer en allmän upplysning om att vara rädda om er, kolla era brandvarnare, funkar verkligen batteriet, har ni koll på nödutgångar så man inte hamnar i trängsel med andra som endast vet en enda utväg vid ett krogbesök, mm? jag känner mig så tråkig som är så himla tråkig och negativ men jag menar bara väl, verkligen. nu vid juletider så kan man fan inte vara nog så försiktig <3 tack för en underbar blogg, massa kramar.

 2. Supermysigt! Det är alltid något extra att få se andras hem. Det är så personligt! Man kan liksom ofta känna igen personligheten i inredningen på något sätt. Jag har ju tyvärr en en tendens att följa trenden lite för mycket. Även om jag också gör det med en personlig touch ?. Men det här är ju så fint!

 3. Vilket underbart hem <3 Så mycket fint att vila ögonen på precis som du säger.
  Hoppas verkligen hon vill starta en blogg för detta vill jag gärna se med av 🙂
  Hoppas du/ni får en fin 3 advent.

 4. TACK föra att du delar detta. Vilket underbart hem och vilket toppenfint Instagramkonto. Så inspirerande! Så roligt att hitta någon som talar direkt till mitt hjärta. Verkligen toppenfint och kanske är det Nina som jag behöver när jag ska inreda min sommarstuga så småningom. 🙂
  Kram
  Annette

 5. Ja ett sådant vackert hem och en sån härlig kvinna! Hon har blivit för mig en kär vän, trots att jag aldrig träffat henne i “det verkliga livet”.