Ser du stjärnan

r036A3188

Idag kommer vi åka och uppvakta Jakobs lillebror som fyller år, men i övrigt blir det inte många knop. Som ni ser på bilden jag tagit är det riktigt kallt. Rimfrost på rutorna och -20 utomhus så man vill mest vara inne. Men när jag ändå är i stan ska jag passa på och köpa några fler hyacinter för mina börjar blomma ut och är det något jag inte vill vara utan i december är det hyacintdoft.

Imorgon avgörs Svenska Podcastpriset. Vi står mot så himla grymma poddar i tävlingen att det känns otroligt att vi skulle ha en chans att vinna. Men vi är i alla fall väldigt stolta att vi blivit nominerade. Jag förstår att ni säkert tröttnat på att höra mig tjata om Svenska Podcastpriset – men snart slipper ni – för nu är det bara tolv timmar kvar tills det avgörs. Ifall ni vill rösta på En Underbar Pod som Årets Nykomling röstar ni här och ifall ni vill rösta på oss som vinnare i kategorin Samhälle & kultur så kan du rösta här. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar på “Ser du stjärnan”

  1. Låter som en skön dag! Själv har jag haft samtal med vän som undrar om hur man vet om man har utmattningssyndrom, mitt svar blir som alltid DET vet man! Har idag på bloggen skrivit om Karolinska institutets test man kan göra för att se hur nära eller långt ifrån man är utmattningssyndrom. Kram